Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 -

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Μη μιλάς σε πεθαμένους» – Η φράση που φέρεται να όπλισε το χέρι του δράστηΝέες αποκαλύψεις έρχονται στην δημοσιότητα γύρω από την υπόθεση του 69χρονου ο οποίος δολοφόνησε τον γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα.

Η σύζυγος του 69χρονου, ο οποίος σκότωσε με καραμπίνα τον άντρα της κόρης του φέρεται να τον παρότρυνε να προχωρήσει στη δολοφονία του άνδρα, αφού του φώναξε «ρίξτου, ρίξτου» όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Στην γυναίκα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συνέργεια, καθώς με την παραπάνω φράση φαίνεται πως συνέδραμε στο να τελέσει το έγκλημα ο 69χρονος.

Η φράση όμως που φέρεται να ήταν κομβική στην απόφαση του 69χρονου να στρέψει το όπλο του στον γαμπρό του ήταν μία φράση, την οποία όπως αναφέρει τηλεοπτικός σταθμός, φέρεται να είπε το θύμα στην κόρη του, σε ερώτηση του παππού για την μαμά της.

Άλλος μάρτυρας ωστόσο ισχυρίζεται ότι την φράση είπε ο παππούς, για το θύμα.

«Τι κάνει η μητέρα σου, έχεις μιλήσει μαζί της;», φέρεται να είπε ο 69χρονος στην εγγονή του.

«Μη μιλάς σε πεθαμένους» υποστηρίζει μάρτυρας ότι της είπε το θύμα, την ώρα που κατέβαιναν από τον 1ο όροφο για να φύγουν και συνάντησαν τον δράστη.

Η δεύτερη μαρτυρία σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει μία διαφορετική εκδοχή, σύμφωνα με την οποία, την φράση είπε ο 69χρονος για το θύμα.