Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 -

ΕΦΚΑ: Στις 10 π.μ. η έναρξη λειτουργίας στην Αττική – Αναβολή λειτουργίας των Υγειονομικών Επιτροπών των ΚΕΠΑΑναβάλλονται οι προγραμματισμένες για σήμερα Υγειονομικές Επιτροπές των ΚΕΠΑ σε όλη την επικράτεια για την προστασία των εξεταζομένων και των μελών των Υγειονομικών Επιτροπών από τον κίνδυνο ατυχημάτων λόγω της κακοκαιρίας. Επίσης η έναρξη λειτουργίας του e-ΕΦΚΑ στην Αττική, ορίστηκε για τις 10 π.μ. όπως και στις υπόλοιπες δημόσιες υπηρεσίες.

Προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών, διευκρινίζεται ότι τυχόν ραντεβού με δημόσιες υπηρεσίες, που έχουν προγραμματιστεί, πριν από τις 10 π.μ., δεν θα πραγματοποιηθούν και οι δημόσιες υπηρεσίες θα πρέπει να ενημερώσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο τους ενδιαφερόμενους πολίτες σχετικά και να μεριμνήσουν άμεσα για τον επαναπρογραμματισμό νέου ραντεβού.

Όπως αναφέρει ο e-ΕΦΚΑ σε ανακοίνωσή του, τα προγραμματισμένα ραντεβού που αναβάλλονται, θα εξεταστούν άμεσα και κατά προτεραιότητα στις επόμενες ημέρες σε εμβόλιμες επιτροπές και, συνεπώς, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους ασφαλισμένους, οι οποίοι θα ενημερωθούν εγκαίρως για το νέο ραντεβού τους.