Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Εφιαλτικές ώρες για Ελληνίδα ηθοποιό! Πώς δικός της άνθρωπος την «έγδυσε» και την πρόδωσε;



Απίστευτο σοκ για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό, η οποία φαίνεται να προδόθηκε με τον χειρότερο τρόπο από άτομο της οικογένειάς της.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Summergram, η βαφτισιμιά της, την οποία η αγαπημένη μέσα από τη σπουδαία καριέρα της ηθοποιός είχε βοηθήσει πολλάκις οικονομικά και ηθικά στο παρελθόν, φρόντισε να της το ανταποδώσει… «γδύνοντάς» την στην κυριολεξία!

Πιο συγκεκριμένα, η βαφτιστήρα άνοιξε το δρόμο στους διαρρήκτες του σπιτιού της ηθοποιού, δίνοντας αναλυτικές λεπτομέρειες για το εσωτερικό και τη διαρρύθμισή του, ώστε να υφαρπάξουν όσα περισσότερα μπορούν κατά τη διάρρηξη. Η λεία τους ήταν πανάκριβα κοσμήματα και ρούχα, αλλά και 2500 ευρώ μετρητά. Το κίνητρό της; Ο έρωτας με έναν από τους διαρρήκτες. Οι φυσικοί και η ηθική αυτουργός συνελήφθησαν, αλλά η ηθοποιός παρακάλεσε να μη δοθεί έκταση και περαιτέρω δημοσιότητα στο θέμα. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες θα παρουσιαστούν στην εκπομπή και φωτογραφίες από τη σύλληψη της βαφτισιμιάς, πάντα με την κατάλληλη επεξεργασία.