Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 -

ΔΥΠΑ: Καλύφθηκαν όλες οι θέσεις για τα δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής του ΙουνίουΜέσα σε μία εβδομάδα καλύφθηκαν όλες οι διαθέσιμες θέσεις για τα δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ για τον Ιούνιο, καθώς η ανταπόκριση των πολιτών στη νέα ψηφιακή υπηρεσία είναι εντυπωσιακή.

Τα εργαστήρια διεξάγονται από εξειδικευμένα στελέχη στις εξής θεματικές ενότητες:
• Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό;
• Πώς να προετοιμαστώ σωστά για μια συνέντευξη;
• Πώς να χρησιμοποιήσω τα μέσα επαγγελματικής κοινωνικής
δικτύωσης στην αναζήτηση εργασίας;
• Ποια είναι τα βήματα για μια επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα;
• Πώς να δημιουργήσω ένα επιχειρηματικό σχέδιο (Νέα θεματική
ενότητα).

Η ΔΥΠΑ θα ανακοινώσει το πρόγραμμα εργαστηρίων του Ιουλίου στο επόμενο διάστημα και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/workshops

Στο κάθε εργαστήριο διάρκειας 2 ωρών υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων συμμετοχής (έως 50 άτομα) και τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της συμμετοχής.

Η πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων ανά εργαστήριο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε παραπάνω από ένα εργαστήρια, εφόσον το επιθυμούν.

Στόχος των εργαστηρίων είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν και να ενεργοποιηθούν στην αναζήτηση κατάλληλης θέσης εργασίας ή και να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς και να ενισχυθεί η απασχολησιμότητά τους μέσω ενός αποτελεσματικού βιογραφικού, της προετοιμασίας για συνεντεύξεις με επιχειρήσεις και της κατάλληλης χρήσης των μέσων επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφτείτε τον ιστότοπο https://www.dypa.gov.gr