Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 -

Διαρρήκτες «ρήμαξαν» σπίτια στην ΑρκαδίαΤρίβουν τα χέρια τους λόγω της εορταστικής περιόδου οι διαρρήκτες που τριγυρνούν στα χωριά της Αρκαδίας και εντοπίζουν σπίτια των οποίων οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν. Ως τώρα, καταγράφηκαν δυο κρούσματα, αλλά κανείς δεν ξέρει πόσα θα αποκαλυφθούν όταν τελειώσουν οι γιορτές.

Το πρώτο περιστατικό καταγράφηκε στην κοινότητα Βλαχέρνα, όπου οι άγνωστοι διαρρήκτες παραβίασαν το παράθυρο ενός σπιτιού στο κέντρο του χωριού και τα έκαναν γης Μαδιάμ αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή. Όμως, ο ιδιοκτήτης που απουσίαζε είχε φροντίσει να μην αφήσει κάτι πολύτιμο και οι δράστες αρκέστηκαν να «σηκώσουν» κάποιες μικροσυσκευές πριν εξαφανιστούν.

Άλλη μια διάρρηξη αποκαλύφθηκε την Κυριακή στην κοινότητα Ρίζες της Τεγέας, όταν οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού επέστρεψαν από την εκκλησία. Όσο έλειπαν, άγνωστοι είχαν διαρρήξει την κατοικία τους και είχαν αρπάξει όσα χρυσαφικά βρήκαν. Και για τα δυο περιστατικά ενημερώθηκε η Αστυνομία που διενεργεί έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες.