Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Αυτή είναι η αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα - Η μόνη που επέζησε από τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου



Η Βασιλική Πλεξίδα είναι η μοναδική επιζήσασα από την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου στην περιοχή του Σαρανταπόρου, κοντά στα σύνορα των νομών Λάρισας και Κοζάνης.

Η αρχιλοχίας (ΑΣ) Βασιλική Πλεξίδα εντοπίστηκε τραυματισμένη, αλλά εκτός κινδύνου, και διακομίστηκε στο 424 ΓΣΝΣ Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα αρχιλοχίας κατάγεται από τα Τρίκαλα και διαμένει στον Βόλο, καθώς υπηρετεί στην Αεροπορία Στρατού στο Στεφανοβίκειο.

Για την κατάσταση της υγείας της Βασιλικής Πλεξίδα, μίλησε ο σύζυγός της στον τηλεοπτικό σταθμό Star. Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι τα ζωτικά όργανα της συζύγου του είναι καλά, απλώς η αρχιλοχίας έχει ένα κάταγμα στη λεκάνη της και αυτό είναι που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι γιατροί.

Η Βασιλική Πλεξίδα μεταφέρθηκε στο 424 νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, που έχει εξειδικευμένο προσωπικό κι εξοπλισμό, καθώς η κατάστασή της είναι αρκετά σοβαρή. Για τον λόγο αυτό βρίσκεται σε ετοιμότητα και το στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, στην περίπτωση που η αρχιλοχίας χρειαστεί να διακομισθεί εκεί.

Η επικοινωνία που είχε ο σύζυγός της έγινε όταν εκείνος έφευγε εσπευσμένα από τον Βόλο με το αυτοκίνητό του και με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Οι γονείς της 26χρονης κοπέλας, μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live», αποκαλύπτουν πως σώθηκε από θαύμα, καθώς όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «το κάθισμα της Βασιλικής αποκολλήθηκε, και έτσι η κοπέλα εκτινάχθηκε πριν από τη συντριβή του ελικοπτέρου».

ΦΩΤΟ: FACEBOOK