Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

22 °C

Σήμερα, 26. Ιουλίου 2021

Αστυνομικοί:Κλήθηκαν για βοήθεια και δέχθηκαν επίθεσηΗ άμεση δράση δέχτηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα μια κλήση για ένα άτομο που βρίσκονταν στη μέση του δρόμου κατάκοιτο στο Ηράκλειο και ένα περιπολικό με δυο άνδρες έφτασε στο σημείο.

Εκεί διαπίστωσαν πως επρόκειτο για έναν νεαρό ο οποίος βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και υπό την επήρεια ουσιών όταν ξαφνικά οι αστυνομικοί βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

Και αυτό γιατί άκουσαν σφυρίγματα και ξαφνικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βρέθηκαν σε έναν κλοιό περίπου 15 νεαρών αντιεξουσιαστών που, σύμφωνα με πληροφορίες από το cretalive, βρίσκονταν σε παραπλήσιο καφενείο στο Ηράκλειο και διασκέδαζαν.

Άρχισαν να τους πετούν πέτρες και μια από αυτές βρήκε στο κεφάλι τον 30χρoνο αστυνομικό ενώ μια άλλη έσπασε το παρμπρίζ του περιπολικού, ενώ οι δυο άνδρες κατάφεραν με μεγάλη δυσκολία να βάλουν μπροστά το περιπολικό και να διαφύγουν για να γλυτώσουν.

Πήγαν στο εφημερεύον νοσοκομείο στο Ηράκλειο όπου προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό ο οποίος ήταν ελαφρά τραυματισμένος.