Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 -

Ασπρόπυργος: Συνελήφθησαν δέκα άτομα μετά τους πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώναΔέκα άτομα συνελήφθησαν θες Κυριακή (18/2) μετά τα επεισόδια μεταξύ οπαδών που έγιναν κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής στο γήπεδο της Γκορύτσας (Ασπρόπυργος) με αντιπάλους τον Απόλλων Ποντίων και τον Μανδραϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για οκτώ Έλληνες και δύο Αλβανούς οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας και, κατά περίπτωση, για τον νόμο περί όπλων, ρίψη φωτοβολίδων και επικίνδυνη οδήγηση.

Τα απίστευτα σκηνικά έγιναν στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης όταν οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι και δευτερόλεπτα αργότερα ξεκίνησαν σοβαρές συμπλοκές στις κερκίδες μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια των οποίων ακούστηκαν πυροβολισμοί (ακόμη και εκτός γηπέδου).

Αμέσως ο διαιτητής Βάτσιος (που είναι και διαιτητής Super League) έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια διακόπτοντας τον αγώνα και μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να δώσει κατάθεση.