Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 -

ΑΣΕΠ: Έρχονται τα οριστικά αποτελέσματα για τις 8.166 θέσεις στους δήμουςΣτα τέλη Φεβρουαρίου θα εκδοθούν οι οριστικοί πίνακες των διοριστέων της προκήρυξης 3Κ/2018 για 8.166 θέσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, προέβη ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Ιωάννης Καραβοκύρης σε συνάντηση που είχε σήμερα με την ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο ΑΣΕΠ εκτίμησαν ότι τα αποτελέσματα θα εκδοθούν περί τις 10 Μαρτίου. Ο κ. Καραβοκύρης απέδωσε την καθυστέρηση της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων στο γεγονός ότι ποσοστό 50%- 60% των δικαιολογητικών που έχουν καταθέσει οι υποψήφιοι έχουν λάθη και αποκλίσεις σε σχέση με αυτά που αρχικώς είχαν δηλώσει. Οι εργαζόμενοι στις Υπηρεσίες Καθαριότητας των δήμων σε όλη τη χώρα πραγματοποίησαν τετράωρη στάση εργασίας, από 07:00-11:00, με αφορμή τις «τραγικές καθυστερήσεις» του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) στην έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων των επιτυχόντων της προκήρυξης πρόσληψης μόνιμου προσωπικού.

Σύμφωνα με την ΠΟΕ-ΟΤΑ, «η συνεχιζόμενη κοροϊδία του προέδρου και της διοίκησης του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.), εις βάρος των υποψηφίων, των εργαζομένων και των Υπηρεσιών των δήμων, πρέπει να λάβει οριστικό τέλος. Δεν θα επιτρέψουμε να παίζονται στις πλάτες των υποψηφίων και των εργαζομένων "βρώμικα" μικροπολιτικά παιχνίδια και ταυτόχρονα να "ανοίγουν την όρεξη" στα μεγάλα ιδιωτικά επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα να "καταπιούν" τις υπό διάλυση Υπηρεσίες Καθαριότητας των δήμων».