Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Αργυρούπολη- Ξυλοδαρμός: Προφυλακιστέος ο 46χρονος - Επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα



Στη φυλακή οδηγείται με σύμφωνη γνώμη της 18ης τακτικής ανακρίτριας και του εισαγγελέα μετά την απολογία του ο 46χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 40χρονης συντρόφου του.
Στην απολογία του, ο 46χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ενώ δήλωσε, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες πως δεν ήξερε τι έκανε.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν, πως φέρεται να ζήτησε και τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
Υπενθυμίζεται, ότι ο 46χρονος, που είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, χτύπησε άγρια την άτυχη γυναίκα, το πρωϊ της περασμένης Παρασκευής, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν, στην οδό Ολυμπίας, στο Περιστέρι. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή και ενημέρωσε σχετικά συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για τη 40χρονη γυναίκα

Στο σώμα της γυναίκας υπάρχουν σημάδια από παλαιότερο ξυλοδαρμό, ενώ την περασμένη Παρασκευή ο καθ΄ ομολογίαν δράστης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, της έσπασε με χτυπήματα τα πλευρά και της προκάλεσε βαριές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα. Επίσης, ο 46χρονος χτυπούσε τη σύντροφό του σε επίπεδη επιφάνεια.

  Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.