Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Αράχωβα: Μηνύσεις κατά 20 ατόμων κατέθεσε ο ιδιοκτήτης ταβέρνας που υποδείχθηκε ως ο δολοφόνος του Όλιβερ



Ο Παναγιώτης Καπλάνης, ιδιοκτήτης της ομώνυμης ταβέρνας στην Αράχωβα, ισχυρίζεται ότι απειλήθηκε και συκοφαντήθηκε από συγκεκριμένα πρόσωπα, τα στοιχεία των οποίων έχει καταθέσει στις Αρχές για την υπόθεση του Όλιβερ.

Ο Παναγιώτης Καπλάνης κατέθεσε δύο μηνύσεις εναντίον 20 ταυτοποιημένων χρηστών του διαδικτύου οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, είτε τον απείλησαν δια τηλεφώνου, είτε τον διέσυραν με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποδεικνύοντάς τον ως τον κακοποιητή του χάσκι με το όνομα Όλιβερ.

Στη δήλωσή του ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Καπλάνης» κάνει λόγο για «ψυχωτικούς διαδικτυακούς κατήγορους» που κοινοποιούν το «αρρωστημένο αφήγημα του δράστη», οι οποίοι απειλούν τον ίδιο, την οικογένεια του και την επιχείρηση του, «διαδίδοντας εν γνώση τους ψεύδη».

Η δήλωση του ιδιοκτήτη της ταβέρνας

«Όπως έχω προαναγγείλει, έχουν δρομολογηθεί οι δικαστικές ενέργειες εναντίον όλων των κατήγορων του πληκτρολογίου που ξαφνικά, άδικα και ανελέητα, χωρίς καμία απολύτως ένδειξη η απόδειξη, κατ΄εξακολούθηση με διασύρουν, με συκοφαντούν και απειλούν εμένα, την οικογένειά μου και την επιχείρησή μου, διαδίδοντας εν γνώσει τους ψευδώς, είτε από μόνοι τους είτε καθ΄υπόδειξη, το αρρωστημένο αφήγημα του δράστη, του θλιβερού θανάτου του Όλιβερ.

Ήδη κατατέθηκαν δύο μηνύσεις εναντίον ορισμένων ταυτοποιημένων χρηστών του διαδικτύου.

Η ταυτοποίηση όλων των ψυχωτικών διαδικτυακών κατήγορων, συνεχίζεται, με τη συνεργασία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ώστε να παραπεμφθούν όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, ακόμα και με ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας,ενώπιον των Εισαγγελικών και Δικαστικών Αρχών, στους οποίους θα υποβληθεί όλο το υλικό που αποδεικνύειτα καταγγελλόμενα εγκλήματα.

Συνεχίζουμε μέχρι την παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών και τηναποκατάσταση κάθε ζημίας, υλικής και ηθικής,που έχω υποστεί εγώ και η οικογένειά μου».