Δευτέρα 05 Ιουνίου 2023 -

Αποκλείει το ενδεχόμενο ρήγματος στη ΝΔ ο Νικήτας ΚακλαμάνηςΗ διαδικασία για την εκλογή προέδρου στη ΝΔ θα έπρεπε να είχε κλείσει το 2015 κάτι που δεν έγινε είπε ο βουλευτής του κόμματος Νικήτας Κακλαμάνης.

Τόνισε ότι η προσέλευση στο δεύτερο γύρο των εκλογών δεν θα είναι 400.000 λέγοντας ότι ακόμα και 300.000 να ψηφίσουν θα είναι πολύ σημαντικό.

Σημείωσε πως κανείς από τη ΝΔ όσο γνωστός και αν είναι δεν μπορεί να επηρεάσει περισσότερους από 500 ανθρώπους που μπορεί να είναι ο περίγυρος του.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην Μαριάνα Πυργιώτη, εκτίμησε επίσης πως δεν έχει αλλάξει η στάση της Ντόρας Μπακογιάννη που είχε στηρίξει την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη μετά το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει ρήγμα στη ΝΔ … ενώ υπερασπίστηκε την στάση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη λέγοντας ότι ποτέ δεν έριξε πρώτος βέλη.

Ανέφερε επίσης πως εάν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εκλεγεί πρόεδρος θα λειτουργήσει συνδετικά.

Τέλος, ερωτηθείς για τα αναδρομικά στους συνταξιούχους βουλευτές, απάντησε πως οι συντάξεις των βουλευτών έχουν περικοπεί έως και 60%.