Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αποκαλύψεις Καμμένου: Το Σκοπιανό πέρασε για να πάρουμε ανταλλάγματα στο χρέος



Αποκαλύψεις για τη συμφωνία στο Σκοπιανό, έριξε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος είπε πως θα υπάρξουν ανταλλάγματα για το χρέος.

Όπως είπε ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, στο εσωτερικό του κόμματος συζητήθηκε πολύ το ζήτημα της συμφωνίας, και αποκάλυψε πως οι αντιρρήσεις κάμφθηκαν όταν τους αποκαλύφθηκε πως θα υπάρξουν οικονομικά ανμταλλάγματα.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Καμμένο, συζητήθηκε έντονα στην κοινοβουλευτική ομάδα, το ενδεχόμενο πρότασης μομφής στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, καθώς, όπως είπε, αυτός θα ήταν ο μόνος τρόπος να μην υπογραφεί η συμφωνία και να μην πέσει η κυβέρνηση. Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, παρά το γεγονός πως υπήρχαν και άτομα που υποστήριζαν την συμφωνία αλλά και βουλευτές που ήταν σκεπτικοί, οι όποιες αντιδράσεις, κάμφθηκαν μετά από βεβαιώσεις που έλαβαν πως η συμφωνία περνά προκειμένου η η Ελλάδα να έχει οικονομικά ανταλλάγματα όπως το χρέος, αλλά και για να κυλήσει ομαλά το Eurogroup του Ιουνίου.

Ωστόσο, με παρέμβασή του στον ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, διέψευσε τον Δημήτρη Καμμένο, λέγοντας πως τα παραπάνω δεν ειπώθηκαν ποτέ. «Ο Δημήτρης προσπαθεί να καλύψει τις πράξεις του», είπε.