Πέμπτη 06 Αυγούστου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

25 °C

Σήμερα, 6. Αυγούστου 2020

Aποκαλύψεις για την Κ. Σπυροπούλου: «Στη μέση της σεζόν μου είπαν να παραιτηθώ και …» (βίντεο)Ο Αντώνης Λουδάρος, μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο είπε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όσα δεν έχουν πει όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί της όλα αυτά τα χρόνια. 

Μετά τις πρώτες αποκαλύψεις στην εκπομπή Dot, ο ηθοποιός συνέχισε στη Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερα για εκείνη τη… σκοτεινή περίοδο στον Alpha.

«Ισχύει, πήρα λεφτά, γιατί να μην πάρω; Δηλαδή θα έπρεπε να το κάνω τσάμπα; Για ποιον; Δεν πήγα να δουλέψω; Δεν πήρα τρελά λεφτά, πήρα όμως κάποια λεφτά καλά. Και γιατί να μην τα έπαιρνα; Αν δεν τα έπαιρνα εγώ ποιος θα τα έπαιρνε εκεί;

Εύκολα δεν το λες ότι πέρασα. Ήταν η πρώτη χρονιά που γινόντουσαν συνέχεια ανατροπές, συνέχεια έφευγε κόσμος. Έφυγε η Ζήνα Κουτσελίνη στη δεύτερη εκπομπή κι έμεινα εγώ με μια συμφωνία που δεν μπορούσε να τηρηθεί γιατί δεν την ήθελαν πια. Κάποια στιγμή, στη μέση της σεζόν, μου είπαν αν θέλω να φύγω. Και τους είπα βεβαίως, δεν έχω καμία αντίρρηση αν δεν σας προσφέρω στο πρόγραμμα. Εάν πάρω το συμβόλαιό μου γιατί όχι; Δεν μου το έδιναν το συμβόλαιο, οπότε έμεινα. Έκανα κουράγιο.

Συνέχεια γινόντουσαν αλλαγές. Κάθε εβδομάδα είχαν και κάποιον άλλον στο ακουστικό να μου μιλάει.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν φοβισμένη και αυτό καμιά φορά της έβγαινε σε επιθετικότητα. Μπορώ να κατανοήσω τι ζούσε και αυτή τότε. Δεν ήταν εύκολο. Της έδωσαν τα πάντα και έπρεπε να τα διαχειριστεί».