Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Απίστευτος καβγάς στη Λαμία: Γυναίκες πιάστηκαν μαλλί με μαλλί



Σχεδόν καθημερινό φαινόμενο οι τσακωμοί και οι καβγάδες στην κεντρική πλατεία της Λαμίας.

Όπως γράφει το lamiareport.grαυτή τη φορά όμως άφησαν και "πειστήρια", αφού όπως μπορείτε να δείτε στην επόμενη φωτογραφία, τούφες από μαλλιά έμειναν στο σημείο, μετά το μαλλιοτράβηγμα δυο γυναικών.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι έδωσαν τέλος στο επεισόδιο παίρνοντας τις δυο θερμόαιμες κυρίες για το αστυνομικό μέγαρο.
Στη συνέχεια όμως είχαμε κι άλλο επεισόδιο, αφού την ώρα που αστυνομικοί έκαναν την προσαγωγή των δυο γυναικών, ένας από τους "γνωστούς" θαμώνες της πλατείας τους βιντεοσκοπούσε. Οι αστυνομικοί τον αντιλήφθηκαν και έτσι ακολούθησε και αυτός τις δυο κυρίες μέχρι το Α.Τ. για τα περαιτέρω.

Είναι περιττό βέβαια να υπενθυμίσουμε ότι η κατάσταση στην πλ. Πάρκου έχει ξεφύγει και ότι χρειάζονται δραστικά μέτρα για να λάβει τέλος αυτή η παρακμή Η αστυνομια κάνει πολλές προσαγωγές καθημερινά, αλλά η ατιμωρησία έχει ως αποτέλεσμα τα παραβατικά άτομα να έχουν αποθρασυνθεί εντελώς, προκαλώντας πολλές φορές ακόμη και τους αστυνομικούς που ζητουν τα στοιχεία τους για να τους ελέγξουν.