Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 -

Απίστευτο περιστατικό στη Λαμία: Κυνηγούσε τη σύντροφό του στο νοσοκομείο, της χτύπησε το κεφάλι στο πάτωμαΕνας άγριος καβγάς μεταξύ ζευγαριού, εκτυλίχθηκε μέσα στο νοσοκομείο Λαμίας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παριστάμενων.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας lamianow, πρόκειται για το ίδιο ζευγάρι που είχε απασχολήσει πρόσφατα τις αρχές, όταν ο άνδρας χαράκωσε τη γυναίκα στο πρόσωπο, έπειτα από καβγά. Αυτή τη φορά, όλα έγιναν στο νοσοκομείο Λαμίας, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Το ζευγάρι ήταν σε θάλαμο βραχείας νοσηλείας, όταν άρχισαν να ακούγονται οι φωνές τους. Ο καβγάς όμως γρήγορα πήρε άγριες διαστάσεις. Η γυναίκα βγήκε από τον θάλαμο, αλλά ο άνδρας την κυνήγησε, την έριξε στο πάτωμα, την άρπαξε από τα μαλλιά και χτύπησε με μανία το κεφάλι της στο πάτωμα! Οι παριστάμενοι κατάφεραν να τον σταματήσουν και εκείνος το έβαλε στα πόδια, αλλά η αστυνομία τον συνέλαβε έξω από το νοσοκομείο Λαμίας. Στη γυναίκα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έφυγε.