Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Απίστευτο! Μετά από πόσα χρόνια πήρε άδεια λειτουργίας για την ταβέρνα του;



Πανηγύρια σε ταβέρνα των Τρικάλων μετά από αγώνα ετών του ιδιοκτήτη να παραλάβει την άδεια λειτουργίας της επιχείρησης. Η 12η Ιανουαρίου 2015 είναι η ιστορική ημερομηνία καθώς ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Το Χωριάτικο» στην πλατεία Συνοικισμού επί της οδού Τσακάλωφ, ο 48χρονος Σταύρος Στυλιανίδης, πήρε στα χέρια του μετά από αγώνα που ξεκίνησε στις 13 Ιουλίου του 2001, την άδεια λειτουργίας του καταστήματος.

Μέσα σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας χωρίς να διαθέτει την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας της επιχείρησης που είχε εκδοθεί, βρισκόταν εκτεθειμένος σε ελέγχους, με αποτέλεσμα να έχουν ξεπεράσει τις 100 οι μηνύσεις σε βάρος του και για τις οποίες οδηγούνταν κάθε φορά στο εδώλιο όπου και αθωωνόταν.

Όλη αυτή η περιπέτεια είχε οδηγήσει ουκ ολίγες φορές τον κ. Στυλιανίδη και σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Άλλαξαν 5 Δημοτικές Αρχές, αλλά η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας της επιχείρησης δεν δίνονταν στον 48χρονο Επιχειρηματία χωρίς αιτιολογία, όπως αναφέρει ο ίδιος.

Η τελευταία προσπάθεια του 48χρονου να αποκτήσει την εκδοθείσα άδεια έγινε όπως φαίνεται στη φωτογραφία στις 5 Οκτωβρίου 2015 για να ακολουθήσει η απόφαση του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου που έβαλε τέλος στην πολύχρονη περιπέτεια του Τρικαλινού Επιχειρηματία.

Ο τελευταίος ωστόσο δεν σκοπεύει να ξεχάσει τι τράβηξε επί 14 χρόνια και θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη κατά του Δήμου Τρικκαίων με αγωγή για διαφυγόντα κέρδη, δυσφήμιση και φυσικά ψυχική οδύνη…