Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Απίστευτο: Δραπέτευσε από τις αγροτικές φυλακές Χανίων για να δει την άρρωστη μητέρα του



Ένας 59χρονος κρατούμενος δραπέτευσε από την Αγροτική Φυλακή Χανίων, προκειμένου να επισκεφτεί όπως ισχυρίστηκε την άρρωστη μητέρα του.

Ο άνδρας, που δεν έμεινε για πολύ χρόνο εκτός φυλακών, συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής σύμφωνα με όσα αναφέρει το τοπικό μέσο Zarpanews.gr. Ο 59χρονος συνελήφθη στην άλλη άκρη του νησιού, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας του Ηρακλείου.

Αν και δεν έχει εξακριβωθεί, ο δραπέτης ισχυρίστηκε στις Αρχές πως επιχείρησε να βγει από την φυλακή προκειμένου να επισκεφτεί την μητέρα του που είναι άρρωστη.

 

Το περιστατικό θύμισε τον δραπέτη τραγουδιστή από την Κρήτη

Η υπόθεση, αν και ο δραπέτης έμεινε εκτός φυλακών για ελάχιστο διάστημα θύμισε την περίπτωση του δραπέτη τραγουδιστή, ο οποίος το έσκασε από τις φυλακές Αλικαρνασσού το 2002 και κυκλοφορούσε ελεύθερος ως και το 2019.

Αυτή η απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε σε έναν τυχαίο έλεγχο για εξακρίβωση στοιχείων στο κέντρο της Αθήνας. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 45χρονος τραγουδιστής φυγάς που είχαν μπροστά τους ήταν ένας σχετικά δημοφιλής τραγουδιστής, παρουσιαστής και δημοσιογράφος, αλλά παράλληλα καταζητούνταν.