Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Απίστευτο διπλό φονικό στη Χρυσούπολη: Σκότωσε μάνα και το γιο της για μια θέση στάθμευσης



Διπλό φονικό  για ασήμαντη αφορμή το βράδυ της Πέμπτης στην Χρυσούπολη της Καβάλας.

Θύματα, ένας 42χρονος πατέρας δύο παιδιών και η 67χρονη μητέρα του, οι οποίο τραυματίστηκαν θανάσιμα από τον 42χρονο, επίσης, δράστη για… μια θέση πάρκινγκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θύτης και θύμα είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του φορτηγού, το οποίο είχε στην κατοχή του το θύμα. Ο καβγάς το βράδυ της Πέμπτης ξεκίνησε όταν το ένα εκ των δύο θυμάτων, η άτυχη γυναίκα, βγήκε από το σπίτι της να πετάξει τα σκουπίδια. Εκεί, η 67χρονη είχε έντονη λογομαχία με τον δράστη.

Στη συνέχεια, η γυναίκα μαζί με τον γιo της πήγαν στο σπίτι του δράστη, για να ζητήσουν εξηγήσεις και εκεί έγινε το κακό. Ο άνδρας άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε μάνα και γιο, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Τι λένε οι κάτοικοι

Πληροφορίες από την Καβάλα λένε ότι παραλίγο να τραυματίσει κι άλλο κόσμο ο δράστης, την ώρα του τραγικού συμβάντος. Γεγονός, το οποίο επιβεβαιώνει κάτοικος της περιοχής.

«Έφαγα τους δύο λέει, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα» αναφέρει χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για ψυχολογικά προβλήματα τα οποία φέρεται να αντιμετώπιζε ο δράστης. «Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου την γυναίκα την ενόχλησε».

Παράλληλα, ο ίδιος σημειώνει πως μετά το διπλό φονικό ακολούθησαν στιγμές πανικού στη γειτονιά, με την τοπική κοινωνία να είναι συγκλονισμένη. «Πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε» περιγράφει κάτοικο της περιοχής.

 

Το χρονικό της τραγωδίας

Ολα ξεκίνησαν έπειτα από καυγά μεταξύ μιας 67χρονης και ενός 42χρονου.

Επρόκειτο για δύο γείτονες, οι οποίοι φέρεται να λογομάχησαν για το σημείο όπου είχε παρκάρει ο επίσης 42χρονος γιος της γυναίκας.

Στη συνέχεια, τόσο ο 42χρονος όσο και η 67χρονη πήγαν στο σπίτι του γείτονά τους, προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις για το περιστατικό. Έπειτα από έντονη λογομαχία, ο 42χρονος άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε μάνα και γιο, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Αμέσως βγήκαν οι γείτονες και οι συγγενείς να δουν τι συμβαίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ψύχραιμος και αρκετά επιθετικός προς τους άλλους γείτονες, τους απείλησε κιόλας ότι θα τους σκοτώσει, όπως λένε.

Ο δράστης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Χρυσούπολης και θα πάει στον εισαγγελέα.