Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 -
Μερική συννεφιά

13 °C

Σήμερα, 17. Οκτωβρίου 2021

Αναζητούν τους ιδιοκτήτες για πλήθος κλοπιμαίων στο ΜεσολόγγιΔεν έβγαλαν άκρη οι άνδρες της Ασφάλειας με την προέλευση των κλοπιμαίων που ανακάλυψαν κατά την αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν το πρωί της Τρίτης  σε καταυλισμούς τσιγγάνων στο Μεσολόγγι και το Αιτωλικό και δημοσιοποιούν τις φωτογραφίες τους ελπίζοντας να τα αναγνωρίσουν οι ιδιοκτήτες!

Στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, φυλάσσονται ένας ηλεκτρικός τροχός, ένα ηλεκτρικό καρφωτικό μέσα σε μαύρη πλαστική θήκη, ένα αλυσοπρίονο, ένα ηλεκτρικό κρουστικό δράπανο, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι, ένα μοτέρ, μια ηλεκτρική πλάνη ξύλου, ένας ηλεκτρικός τροχός, ένα χλοοκοπτικό, ένα κομπρεσέρ, ένα κλιματιστικό, μια ηλεκτροσυγκόλληση και ένα αλυσοπρίονο.

Τα κλεμμένα αντικείμενα είχαν βρεθεί στην κατοχή δυο κλεπταποδόχων ηλικίας 49 και 48 χρόνων, σε βάρος των οποίων έχει υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

 Οι αστυνομικοί καλούν όσους έχουν πέσει θύμα κλοπής ή αναγνωρίζουν τα κλοπιμαία, να επικοινωνήσουν με την Ασφάλεια Μεσολογγίου στον τηλεφωνικό αριθμό 26310-55713.