Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Αναζητούν τους ιδιοκτήτες για πλήθος κλοπιμαίων στο Μεσολόγγι



Δεν έβγαλαν άκρη οι άνδρες της Ασφάλειας με την προέλευση των κλοπιμαίων που ανακάλυψαν κατά την αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν το πρωί της Τρίτης  σε καταυλισμούς τσιγγάνων στο Μεσολόγγι και το Αιτωλικό και δημοσιοποιούν τις φωτογραφίες τους ελπίζοντας να τα αναγνωρίσουν οι ιδιοκτήτες!

Στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, φυλάσσονται ένας ηλεκτρικός τροχός, ένα ηλεκτρικό καρφωτικό μέσα σε μαύρη πλαστική θήκη, ένα αλυσοπρίονο, ένα ηλεκτρικό κρουστικό δράπανο, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι, ένα μοτέρ, μια ηλεκτρική πλάνη ξύλου, ένας ηλεκτρικός τροχός, ένα χλοοκοπτικό, ένα κομπρεσέρ, ένα κλιματιστικό, μια ηλεκτροσυγκόλληση και ένα αλυσοπρίονο.

Τα κλεμμένα αντικείμενα είχαν βρεθεί στην κατοχή δυο κλεπταποδόχων ηλικίας 49 και 48 χρόνων, σε βάρος των οποίων έχει υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

 Οι αστυνομικοί καλούν όσους έχουν πέσει θύμα κλοπής ή αναγνωρίζουν τα κλοπιμαία, να επικοινωνήσουν με την Ασφάλεια Μεσολογγίου στον τηλεφωνικό αριθμό 26310-55713.