Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

17 °C

Σήμερα, 27. Οκτωβρίου 2021

Αναβιώνει το στυγερό έγκλημα: Κατακρεούργησε το αφεντικό του και τον έλουσε με χλωρίνηΜε την εξέταση των μαρτύρων κατηγορίας συνεχίστηκε την Τρίτη 5 Ιουνίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας η δίκη για το στυγερό έγκλημα που συνέβη τον Δεκέμβριο του 2016 στον Αλμυρό, με θύμα τον 64χρονο επιχειρηματία, Αριστείδη Κολοβό.

Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί νεκρός στην είσοδο του σπιτιού του μέσα σε λίμνη αίματος. Ο 38χρονος δράστης του εγκλήματος, λόγω προσωπικών και οικονομικών διαφορών χτύπησε το θύμα με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός του, στον θώρακα, στην κοιλιακή χώρα και άλλα σημεία, μέχρι να εκτονώσει την οργή του και να βεβαιωθεί ότι το θύμα είχε πεθάνει.

Στη συνέχεια έριξε χλωρίνη στον 64χρονο και έβαλε στον φούρνο αεροζόλ και τον άναψε, με σκοπό να τον πυρπολήσει και να εξαφανίσει κάθε ίχνος του, όμως η ασφάλεια του πίνακα ηλεκτροδότησης έπεσε και το αίμα άρχισε να βγαίνει από την πόρτα του διαμερίσματος.

Ο 38χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, σύμφωνα με τον taxydromo από πρόθεση και δικάζεται για πρώτη φορά. Όλο αυτό το διάστημα είναι κρατούμενος. Απολογούμενος στην ανακρίτρια Βόλου δεν είχε πει τίποτα για τις αποτρόπαιες πράξεις του. Ανέμενε την απόφασή της σιωπηλός. Στην Αστυνομία εντούτοις είχε παραδεχτεί τις πράξεις του και είχε ισχυριστεί ότι το θύμα τού χρωστούσε χρήματα για παλαιότερη εργασία του.