Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ανατροπή για το νεκρό ζευγάρι – Η ιατροδικαστής λύνει οριστικά το μεγάλο μυστήριο στην υπόθεση θρίλερ στην Κεφαλλονιά.



Η σοκαριστική υπόθεση που αποκαλύφθηκε στην Κεφαλονιά με τον θάνατο της 23χρονης Βουλγάρας και του 30χρονου Γερμανού, προκάλεσε πλήθος αναπάντητων ερωτημάτων, για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες κατέληξαν οι δύο νέοι.

Η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, τόνισε ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκλήματος, καθώς δεν προέκυψαν σχετικά ευρήματα και εικάζεται ότι το συμβάν ξεκίνησε ως αυτοτραυματισμός που κατέληξε στον θάνατο της 23χρονης και στην αυτοκτονία του 30χρονου.

«Προσπάθησε να την σώσει»

«Ξεκίνησε πιθανότατα ως αυτοτραυματισμός και των δύο, καθώς υπάρχουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι προσπαθούν μόνοι τους να το  κάνουν. Επειδή πρόκειται για αγγεία, αν αυτό “στραβώσει” για οποιοδήποτε λόγο, ο θάνατος μπορεί να επέλθει οποιαδήποτε στιγμή», είπε στην εφημερίδα «Πατρίς» η κα Τσιόλα και πρόσθεσε ότι ο 30χρονος αντιλήφθηκε πιθανότατα την αρνητική εξέλιξη στο τραύμα της 23χρονης και προσπάθησε να προλάβει τον θάνατό της.

«Ο 30χρονος διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα, καθώς έχουμε στοιχεία που δείχνουν ότι υπήρχε κάποιου είδους περιποίηση και φροντίδα (σ.σ. πετσέτες, κ.ά.). Αν ήταν ο στόχος τους να καταλήξουν και οι δύο, δεν θα παίρνανε πετσέτες», σημείωσε η κυρία Τσιόλα και πρόσθεσε ότι η κοπέλα απεβίωσε πρώτα, εξέλιξη που πιθανότατα οδήγησε τον 30χρονο Γερμανό στην αυτοχειρία.

«Πρώτα απεβίωσε η κοπέλα από αιμορραγία, της οποίας ο αυτοτραυματισμός ήταν μεγαλύτερης βαρύτητας και για αυτό πήρε άλλη τροπή. Ο άνδρας καρφώθηκε με μαχαίρι στον θώρακα», επισήμανε στην εφημερίδα «Πατρίς» η ιατροδικαστής Πατρών, ενώ σε ερώτηση για το αν ο θάνατος μπορεί να αποδοθεί σε κάποιου είδους τελετουργικό απάντησε ότι δεν βρέθηκε κάτι ιδιαίτερο που να μπορεί να αποδοθεί σε σατανιστική τελετή ή κάτι άλλο παρεμφερές.

«Δεν γνωρίζουμε αν είχαν εμπλακεί σε κάτι τέτοιο,  υπάρχουν κάποια ευρήματα που όμως δεν είναι αποδεικτικά», είπε χαρακτηριστικά η κα Τσιόλα.

Τι λέει ο ιδιοκτήτης της βίλας στην Κεφαλονιά

Για πρώτη φορά, ο ιδιοκτήτης της βίλας στην Κεφαλονιά, όπου βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι, μίλησε για όσα συνέβησαν στο σπίτι που νοίκιασαν με την σύζυγό του, μέσω AirBnb.

Ακούστε όσα είπε στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon ο ιδιοκτήτης της βίλας, καθώς και ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού, το οποίο νοίκιασε στο ζευγάρι το καλοκαίρι του 2017.

Την αναζητούσαν συγγενείς και φίλοι

Τη νεαρή γυναίκα από την Βουλγαρία αναζητούσαν οι γονείς της από τις 8 Ιουνίου 2017.

Φωτογραφία από το προφίλ της στο facebook

 

Φωτογραφία από το προφίλ της στο facebook

Παράλληλα, συγγενείς και φίλοι της αναρτούσαν φωτογραφίες της στα social media, κάνοντας έκκληση για βοήθεια. Κάποιοι, μάλιστα, άφηναν να εννοηθεί ότι έχει μπλέξει σε οργάνωση που σχετίζεται με σατανιστικές τελετές.

«Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που εξαφανίστηκε η μικρή αδερφή μου. Ακόμα αγνοείται και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πού βρίσκεται. Γι’ αυτό σας ικετεύω να επικοινωνήσει με την τοπική αστυνομία ή εμένα, όποιος έχει κάποια χρήσιμη πληροφορία», έγραφε ο αδερφός της.

Στο μπάνιο βρέθηκαν μία καρέκλα με 10 μισολειωμένα κεριά και ένα ποτήρι άδειο, που μύριζε αλκοόλ…