Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

13 °C

Σήμερα, 25. Φεβρουαρίου 2020

Ανατριχιαστική μαρτυρία μετά από 1 εβδομάδα για την τραγωδία στο ΜαρκόπουλοΌλα συνέβησαν γύρω στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (14/10/2017). Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς ο τραγικός 53χρονος πατέρας, ενώ βρισκόταν στο υπόγειο του σπιτιού, άκουσε καυγά ανάμεσα στη μητέρα και την κόρη.

Όταν επιχείρησε να βγει από το υπόγειο, διαπίστωσε ότι η σύζυγός του τον είχε κλειδώσει μέσα. Όταν ο 53χρονος κατάφερε να βγει από το υπόγειο, χρησιμοποιώντας εργαλεία που υπήρχαν στο χώρο, αντίκρισε νεκρές τη μητέρα και σύζυγός και την κόρη τους στον κήπο του σπιτιού.

Μια εβδομάδα μετά κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς η ψυχολογικά διαταραγμένη μάνα κατέσφαξε με 34 μαχαιριές την 17χρονη κορούλα της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με το Star, υπήρξε ένας ακόμη αυτόπτης μάρτυρας πέρα από τον τραγικό πατέρα.

Ο μάρτυρας, ο οποίος δεν αποκάλυψε τα στοιχεία του, ανέφερε: «Και τη μικρή άκουσα και τη μητέρα άκουσα ένα “μαμά, μαμά, μαμααααά» παρατεταμένο. Τελικά μετά άκουσα έναν γδούπο σαν να πέφτει κάτι. Εγώ θεώρησα ότι έπεσε κάτι από την ταράτσα τους .Την μητέρα την άκουσα μόνο μετά το φονικό να βογκάει, να αγκομαχάει…

Ήταν η στιγμή που ξεψυχούσε. Άκουσα να χτυπάει κάποιος κάτι την ώρα που σφάδαζε η μάνα, σαν τοίχος… Εξεπλάγην όταν βγήκα έξω και είδα τι είχε γίνει, έπεσα από τα σύννεφα».