Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Αλβανός κρατούμενος μέθυσε μέσα στη φυλακή στα Τρίκαλα



Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν πήραν χαμπάρι ότι ο κρατούμενος είχε αλκόολ στην κατοχή του εντός της φυλακής. Διατάχθηκε έρευνα  για να εξακριβωθεί τι συνέβη.

Με συμπτώματα οξείας μέθης μεταφέρθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο νοσοκομείο ένας αλβανικής υπηκοότητας κρατούμενος των φυλακών Τρικάλων, που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του!

Στο σωφρονιστικό κατάστημα έγινε μεγάλη κινητοποίηση για την έγκαιρη διακομιδή του στα επείγοντα του νοσοκομείου Τρικάλων πριν χειροτερέψει η κατάστασή του και, χάρη στην βοήθεια των γιατρών, αποκαταστάθηκε η επαφή του με το περιβάλλον. Όμως, παρέμεινε για νοσηλεία ώσπου να ξεπεράσει εντελώς κάθε κίνδυνο.

Όταν ηρέμησε η κατάσταση, διατάχθηκε έρευνα στις φυλακές για να εξακριβωθεί πώς βρέθηκε το αλκοόλ στην κατοχή του Αλβανού που εκτίει ποινή φυλάκισης για διακίνηση ναρκωτικών χωρίς να το αντιληφθούν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Εξετάζεται, μάλιστα, το ενδεχόμενο να κατανάλωσε ένα είδος τσίπουρου που φτιάχνουν μέσα στις φυλακές οι συμπατριώτες του από φρούτα!