Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Αλλοδαπός πούλησε ναρκωτικά σε ανήλικους στην Καστοριά



Σε μπελάδες έβαλαν τις οικογένειές τους τρεις ανήλικοι Έλληνες, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Καστοριά όταν εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να κινούνται πεζή «φορτωμένοι» με ναρκωτικά που είχαν μόλις προμηθευτεί από έναν 33χρονο αλλοδαπό.

Οι τρεις 17χρονοι υποβλήθηκαν σε σωματική έρευνα και διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους ο καθένας από μια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη. Τα ναρκωτικά συνολικού βάρους 51,1 γραμμαρίων κατασχέθηκαν και οι ανήλικοι αποκάλυψαν την ταυτότητα αυτού από τον οποίο τα είχαν αγοράσει, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του.

 

Όμως, ο 33χρονος αλλοδαπός δεν βρέθηκε στα όρια του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. Στην ίδια δικαστικό παραπέμφθηκαν οι 17χρονοι που κατηγορούνται για αγορά και κατοχή ναρκωτικών, ενώ και οι γονείς τους αντιμετωπίζουν κατηγορία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.