Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Αγρίνιο-Πατέρας 4χρονου που έπεσε θύμα ασέλγειας: «Περάσαμε έναν Γολγοθά! «Μηνυθήκαμε, συκοφαντηθήκαμε, διασυρθήκαμε, απογοητευθήκαμε…»



Σε 7 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής από το Αγρίνιο, ο οποίος φέρεται πως ασελγούσε σε 4χρονο αγοράκι.Σύμφωνα με το 5μελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων ο Δημήτρης Κραβαρίτης επισκεπτόταν το σπίτι στο οποίο διέμενε το ανήλικο αγοράκι, το οποίο μάλιστα φύλαγε η μητέρα του ποδοσφαιριστή, το απομόνωνε και ασελγούσε συστηματικά πάνω του.

Ο πατέρας του 4χρονου αγοριού, με επιστολή που έστειλε στον ΑΝΤ1 περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που βίωσε η οικογένειά του μέχρι να καταδικαστεί ο ένοχος, ωστόσο νιώθει δικαιωμένος γιατί έλαμψε η αλήθεια.

«Και τώρα σιωπή. Μετά την καταδίκη αυτού του ανθρώπου σήμερα ακούγονται οι φωνές όλων εκείνων των παιδιών που έστεκαν αβοήθητα απέναντι στον κακοποιητή τους και ζητούσαν βοήθεια. Η ζωγραφιά του τετράχρονου γιου μας, έδωσε μια ηχηρή σφαλιάρα σε ένα κράτος που αδιαφορεί ή αδυνατεί να προστατέψει τα μικρά ανήλικα παιδιά. Δύο χρόνια τώρα περάσαμε έναν Γολγοθά και βρεθήκαμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις», είπε αρχικά.

«Μηνυθήκαμε, συκοφαντηθήκαμε, διασυρθήκαμε, απογοητευθήκαμε. Όμως παλέψαμε και καταφέραμε να αποδείξουμε ότι όσα μας είπε το παιδί, όσα επιβεβαίωναν οι παιδοψυχολόγοι, ήταν η μόνη αλήθεια. Νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι για την ομόφωνη απόφαση της ενοχής του συγκεκριμένου παιδόφιλου. Αν και 7 χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή είναι μικρή ποινή για το έγκλημα που αποδεδειγμένα διέπραξε στο παιδί μας. Τώρα έχουμε νέα μάχη, να αποδείξουμε τη δράση της μητέρας του, στο δικαστήριο τον Δεκέμβρη του 2023», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ενώ, όσο για τις κακόβουλες φήμες που είχαν διαρρεύσει στην πόλη του Αγρινίου για την οικογένεια μας, φήμες που ήθελαν να μας αποδυναμώσουν και να κάνουμε πίσω στον αγώνα μας για την δικαίωση τους παιδιού μας, η απάντηση είναι μία: η ομόφωνη καταδίκη του συγκεκριμένου ανθρώπου», κατέληξε.