Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Aγρια δολοφονία 55χρονου Γερμανού στην Αρκίτσα - Ηταν σε διάσταση, δεν είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του



Μυστήριο με την άγρια δολοφονία 55χρονου Γερμανού στην Αρκίτσα. 

Ο 55χρονος που διέμενε στον παραλιακό οικισμό Κέδρος της Αρκίτσας και βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του που μένει στη Σκάλα Αταλάντης βρέθηκε 300 μέτρα από τον οικισμό Τριανταφυλλιά μέσα σε ελαιώνα, πυροβολημένος στο κεφάλι και στο στήθος πιθανότατα από κυνηγετικό όπλο, έξω από το αυτοκίνητό του, ένα ασημί Opel με ξένες πινακίδες που ήταν κλειδωμένο. 

Σύμφωνα με το LamiaReport η σορός του παρουσίαζε σημάδια ακαμψίας, στοιχείο που δείχνει ότι ίσως είχε πυροβοληθεί από την προηγούμενη ημέρα.

Η σύζυγός του, είπε στους αστυνομικούς ότι τον αναζητούσε από χθες και ότι ετοιμαζόταν να δηλώσει την εξαφάνισή του στις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, της Ασφάλειας Λαμίας και του ΑΤ Αταλάντης, καθώς και αξιωματικοί της Διεύθυνσης Φθιώτιδας με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Αστέριο Μαντζιώκα.

Το όπλο του άτυχου άνδρα, που όλα δείχνουν ότι είχε πάει για κυνήγι, μεχρι στιγμής δεν βρέθηκε πουθενά, ούτε μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι είχαν ψάξει. Επίσης πάνω στο θύμα δεν βρέθηκαν ούτε χρήματα, ούτε ταυτότητα.

Στην περιοχή της Αρκίτσας όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν φιλήσυχο άνθρωπο που δεν είχε διαφορές με κανέναν και δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα για αρνητικά σχόλια.

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ειπωθεί οτιδήποτε, από τα πρώτα στοιχεία, δεν αποκλείεται ο 55χρονος να έπεσε θύμα ληστείας και μάλιστα οι δράστες να τον σκότωσαν με το δικό του όπλο.

Το αυτοκίνητο του θύματος μεταφέρεται στο αστυνομικό μέγαρο της Λαμίας, όπου οι αστυνομικοί του Εγκληματολογικού θα το κάνουν «φύλλο και φτερό».