Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αγόρασε κλεμμένο laptop και το πούλησε στον… ιδιοκτήτη του!



Περίσσιο θράσος είχε ένας νεαρός στη Λάρισα ο οποίος αγόρασε ένα φορητό υπολογιστή από αυτόν που τον είχε κλέψει και προσπάθησε να βγάλει κέρδος μεταπουλώντας το στον… ιδιοκτήτη του! Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξει στα κρατητήρια.

Ο 28χρονος Έλληνας ήρθε σε επαφή με τον 52χρονο ιδιοκτήτη του υπολογιστή και επιχείρησε να του πουλήσει την δική του συσκευή. Εκείνος ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας και ο νεαρός συνελήφθη άμεσα. Στο σπίτι του βρέθηκε το laptop που κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Στην προανάκριση, ο 28χρονος αποκάλυψε την ταυτότητα του 38χρονου που το είχε κλέψει, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ ο ίδιος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντος εγκλήματος.

*** Μέσα σε λίγα λεπτά συνελήφθη ο διαρρήκτης που παραβίασε την μπαλκονόπορτα του σπιτιού μιας 37χρονης Ελληνίδας στο Βόλο και άρπαξε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και κοσμήματα από το εσωτερικό. Ο 36χρονος Έλληνας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.