Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Αγωγή μαμούθ από Υπάτιο Πατμάνογλου σε Βακάκη



Πάνε 9 μήνες από το τροχαίο με την Πόρσε στην Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας, αλλά οι επόμενες εβδομάδες φαίνεται πως θα φέρουν εξελίξεις καθώς η πλευρά της οικογένειας Πατµάνογλου κατέθεσε αγωγή και διεκδικεί αποζημίωση 1,5 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα την περασµένη εβδοµάδα έφυγε από την Τροχαία η δικογραφία και εστάλη στην Εισαγγελία Θηβών προκειµένου να διαπιστωθεί αν φέρουν ποινικές ευθύνες τρίτα πρόσωπα πέραν του 24χρονου οδηγού Γιώργου Βακάκη, που έχασε τη ζωή του µαζί µε τον συνοδηγό φίλο του Ανδρέα Γεωργακόπουλο. Αν αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει εµπλοκή άλλου ατόµου, η υπόθεση θα µπει στο αρχείο.

Αποφασισµένοι να ψάξουν την αλήθεια προκειµένου να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους του τροχαίου µε την Πόρσε είναι τόσο οι γονείς του 24χρονου συνοδηγού Ανδρέα Γεωργακόπουλου όσο και ο Υπάτιος Πατµάνογλου που στο τροχαίο έχασε τη σύζυγό του και το παιδί τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΘΕΜΑ» στις αρχές Νοεµβρίου κατάθεσε στο Μονοµελές Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή µε την οποία στρέφεται εναντίον του ιδιοκτήτη του οχήµατος, των κληρονόµων του θανόντος οδηγού και της ασφαλιστικής εταιρείας.

Η χρηµατική αποζηµίωση αφορά σε ψυχική οδύνη των συγγενών της Αποστολίας και του µικρού Παύλου, στις ζηµιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο αλλά και στα προσωπικά αντικείµενα που υπήρχαν µέσα.

«Οι χρηµατικές αξιώσεις είναι οι συνηθισµένες που εγείρονται σε αυτές τις περιπτώσεις και αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ» τονίζει στο «ΘΕΜΑ» άτοµο από το οικογενειακό περιβάλλον.

Η αγωγή εκδικάζεται στις 20 Φεβρουαρίου, αλλά όπως γίνεται στα αστικά δικαστήρια, η δικάσιµος µπορεί να αλλάξει καθώς ενδέχεται να ζητηθεί αναβολή».