Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Αγγελική Νικολούλη: «Ήθελαν νεκρούς» - Διαβάστε τι έγραψε για τις πυρκαγιές



Η Αγγελική Νικολούλη έκανε κάποιες αναρτήσεις σε οξύτατους τόνους για τις πυρκαγιές.

Πόνος, δάκρυα αλλά και οργή νιώθουν όλοι οι Έλληνες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής. Η φωτιά στο Μάτι πήρε μαζί της πολλές ανθρώπινες ψυχές. Ανάμεσά τους και τα δίδυμα κοριτσάκια που αναζητούσαμε από την περασμένη Δευτέρα. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Αγγελική Νικολούλη προβληματίζει:

«…και αυτά τα δίδυμα αγγελούδια που αναζητούσαμε τα έκαψαν οι δολοφόνοι που κυκλοφορούν ελεύθεροι. Οι δορυφόροι κατέγραψαν… Τα θύματα ζητούν δικαίωση… Ο κόσμος ξεσηκώνεται… Τι περιμένετε;;;

Σε προηγούμενη ανάρτηση, η παρουσιάστρια έγραφε: «Ήθελαν νεκρούς… Βρείτε τους εμπρηστές και τιμωρήστε αυτό το άγριο έγκλημα…»

Στο κείμενο της, λοιπόν, η Αγγελική Νικολούλη γράφει μεταξύ άλλων: «Το σχέδιο των εμπρηστών οργανώθηκε για δυνατό χτύπημα. Τούτο το καλοκαίρι ήθελαν νεκρούς, πολλούς νεκρούς.

Οι πολλαπλές εστίες στην Αττική αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, η μελέτη του δυνατού ανέμου, η διασπορά των δυνάμεων αντιμετώπισης , η Ραφήνα και το λιμάνι της, οι τουριστικές περιοχές, η έλλειψη οργάνωσης και τα ανεπαρκή σχέδια πρόληψης Δήμων και Αρχών…