Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 -

Άφαντοι οι δολοφόνοι του βρέφους στην Πετρούπολη



Παρά την κινητοποίηση των Αρχών, των κατοίκων, αλλά και της εκπομπής, δεν άναψε μέχρι τώρα το φως στο σκοτάδι. Οι κάτοικοι της Πετρούπολης, είναι σίγουροι πως ο ή οι δολοφόνοι βρίσκονται στην περιοχή τους.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου, ρακοσυλλέκτης  ήρθε αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα. Βρήκε ένα νεογέννητο και αρτιμελές  αγοράκι,  νεκρό μέσα σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών, σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας στην Πετρούπολη.

Το βρέφος δεν ήταν πρόωρο και έζησε μόλις μισή ώρα μετά την γέννησή του. Ο δράστης ή οι δράστες του έκλεισαν το στόμα με χαρτοπετσέτες, προφανώς για να μην ακούγεται το κλάμα του και στη συνέχεια όπως έδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστή Σουλτάνας Μαριανού που διενέργησε την νεκροψία-νεκροτομή, το βρέφος στραγγαλίστηκε με τον ομφάλιο λώρο και ένα κομμάτι σχοινί.

Στη συνέχεια ο δράστης το τύλιξε με σεντόνι, το έβαλε σε μαύρη σακούλα και το πέταξε στον κάδο απορριμμάτων.

Η Ασφάλεια ζητά την βοήθεια των πολιτών για την εξιχνίαση της υπόθεσης και βασίζεται στην παρατηρητικότητα τους. Δεν αποκλείεται το άτυχο βρέφος να μεταφέρθηκε από αλλού και να απορρίφθηκε στην Πετρούπολη.