Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Αδωνις για Τσακαλώτο: Εδωσε το ρολόι και πήρε κομπολόι...



Ολομέτωπη επίθεση στον Ευκλείδη Τσακαλώτο εξαπέλυσε ο Αδωνις Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μέσω του Twitter του σχολίασε τις αποφάσεις του χθεσινού Eurogroup χαρακτηρίζοντας όσα συμφωνήθηκαν και έγιναν στις Βρυξέλλες «φιάσκο». 

«Ειλικρινά τέτοιο φιάσκο δεν έχει ξαναγίνει! Ψήφισαν το Υπερταμείο που τα παραχωρεί όλα και δεν πήραν τίποτε! Ανάξια ανθρωπάκια!» είναι ένα από τα tweet του Άδωνι που «καρφώνει» τον υπουργό Οικονομικών με μία παροιμία του πατέρα του... «Έδωσε το ρολόι και πήρε κομπολόι"...δεν χωνεύεται αυτό που έγινε! Φιάσκο!» έγραψε και συνέχισε με άλλη ανάρτηση: «Ο Τσακαλώτος θα έπρεπε να ντρέπεται, όποιος άλλος στη θέση του είχε αξιοπρέπεια, δεν θα γύρναγε καν πίσω! Ρεζίλι!».

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη

Οπως φαίνεται ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει την κόντρα του με τον κ. Τσακαλώτο, αφού μόλις προ ημερών οι δυο τους είχαν σφοδρή λεκτική αντιπαράθεση στη Βουλή με αφορμή τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου. «Έλεγες ότι θα παραιτηθείς κιόλας για το αφορολόγητο και τα ξεπουλάς όλα για να μείνεις υπουργός» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ με τον ΥΠΟΙΚ να απαντά: «Είσαι γραφικός».