Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 -

8χρονη Αλεξία:Ψάχνουν πόρτα πόρτα για τον άνθρωπο που την τραυμάτισεΑστυνομικοί έχουν κατακλείσει την περιοχή που έγινε το κακό. Μπαίνουν στα σπίτια της περιοχής που υπάρχουν δηλωμένα όπλα και ζητούν να τα ελέγξουν. Να δουν αν κάποιο από αυτά, έχει πυροβολήσει πρόσφατα και άρα, μπαίνει αυτόματα ο ιδιοκτήτης του, στη λίστα των υπόπτων.

Νωρίτερα, έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης τα οποία βοήθησαν πολύ τους αστυνομικούς στις έρευνες. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η σφαίρα που καρφώθηκε στο κεφάλι της άτυχης μικρούλας, ήταν διαμετρήματος 0,38 χιλιοστών και προήλθε από περίστροφο 357 ή 38 special.

Το συγκεκριμένο όπλο, δε μπορεί να στείλει τη σφαίρα του πολύ μακριά. Με απλά λόγια, όποιος πυροβόλησε εκείνη την κακιά στιγμή, πυροβόλησε από απόσταση 150 μέτρων από το σπίτι της 8χρονης.

Κάπως έτσι λοιπόν, κλείνει ακόμα περισσότερο η ακτίνα των ερευνών. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, παρά το ότι το γεγονός έχει γίνει γνωστό από τα ΜΜΕ, μέχρι στιγμής κανείς από όσους έχουν δηλωμένα όπλα στην περιοχή, δεν εμφανίστηκε στην Αστυνομία. Για αυτό και οι αστυνομικοί αποφάσισαν να πάνε οι ίδιοι στην περιοχή και να ερευνήσουν επί τόπου, πόρτα πόρτα τα σπίτια…

Δεν αποκλείεται να πρόκειται για όπλο ακόμα ατόμου που υπηρετεί σε κάποιο από τα σώματα ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα αναμένονται αποτελέσματα από τις έρευνες. Ίσως και μέσα στη μέρα…