Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

37χρονος χτύπησε με τσάπα 18χρονο!



Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Λάρισας ένας 18χρονος Έλληνας από τα Φάρσαλα, που δέχθηκε επίθεση το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής από έναν 37χρονο Αλβανό ο οποίος τον χτύπησε με μια… τσάπα!

Το αιματηρό περιστατικό έγινε στην αυλή του σπιτιού του δράστη, τον οποίο ο νεαρός είχε επισκεφτεί για να λύσουν τις προσωπικές διαφορές που είχαν. Λίγη ώρα μετά τον τραυματισμό, άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος πέρασαν χειροπέδες στον 37χρονο και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονία και οπλοχρησία, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Στον ίδιο εισαγγελέα οδηγήθηκε και ένας 70χρονος ο οποίος διαπληκτίστηκε σε δημοτική οδό του Τυρνάβου με μια 58χρονη γειτόνισσά του με την οποία είχε διαφορές, την απείλησε και στην συνέχεια την χτύπησε στο χέρι με ένα τσεκούρι μπροστά στα μάτια της 31χρονης κόρης της!

Η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί όπλων.