Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΕΛΕΝΗ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ



Δίκη για το βιασμό 19χρονης ΑΜΕΑ: Είδε το 20χρονο και έτρεμε - Δηλώνει αθώος

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας διεξάγεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω η δίκη για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες στη Ρόδο, τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι ο 20χρονος Αλβανός (που κατηγορείται και για τη δολοφονία Τοπαλούδη) και ένας 23χρονος Ρομά.



Έκλεισε ο φάκελος της δολοφονίας Τοπαλούδη: Σε δίκη οι δύο κατηγορούμενοι

Έπειτα από πολλούς μήνες ερευνών και καταθέσεων, η ανακρίτρια Ρόδου έκλεισε την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.



Γονείς Ελένης Τοπαλούδη: Μηνύσεις για τις χυδαίες αναρτήσεις στο προφίλ της

Ο Γιάννης και η Κούλα Τοπαλούδη, οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη θα στραφούν νομικά εναντίον όλων όσων σπίλωσαν τη μνήμη της στα social media με αρνητικά και κυρίως προσβλητικά σχόλια, μάλιστα από την πρώτη ημέρα που αποκαλύφθηκε η δολοφονία της.



Ξέσπασαν οι γονείς Τοπαλούδη: Δεν έχουν μάνα οι δολοφόνοι; - Να καταδικαστούν ισόβια

«Δεν έχουν μάνα αυτοί οι άνθρωποι; Η Ελένη μου δεν πείραξε κανέναν, έκανε τα πάντα για τις φίλες της και καμία δεν της στάθηκε.

»Το πανεπιστήμιο δεν ήξερε τίποτα για την εξαφάνιση της Ελένης», αναφέρει η κυρία Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.



Δολοφονία Τοπαλούδη: Στο στόχαστρο συγγενείς του 21χρονου Ροδίτη και αστυνομικοί

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της ογκώδους δικογραφίας για τη δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο στη Ρόδο, οι δικαστικές Αρχές του νησιού έχουν βάλει στο στόχαστρο πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του 21χρονου Ροδίτη.



Ελένη Τοπαλούδη: Επεισόδιο με τον 21χρονο Ροδίτη στις φυλακές - Τον ξυλοκόπησαν οι συγκρατούμενοι του!

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν στις φυλακές Γρεβενών με τον 21χρονο κατηγορούμενο για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο.

Όπως μετέδωσε το Star, ο 21χρονος επιδεικνύει προκλητική συμπεριφορά στις φυλακές απέναντι στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους,. Συγκεκριμένα φέρεται να επιτέθηκε φραστικά σε έναν αυτό αυτόν.