Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Έλενα Κουντουρά



Αυτό το καλοκαίρι οι Ρώσοι τουρίστες επιλέγουν Κρήτη

Τις εντυπώσεις των επισκεπτών κέρδισε το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης που συμμετείχε στην 26η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Mitt 2019 στη Ρωσία, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο ετήσιο τουριστικό γεγονός για την Ανατολική Ευρώπη.



H Έλενα Κουντουρά υποψήφια για καλύτερη υπουργός Τουρισμού παγκοσμίως

Τρία διεθνή βραβεία διεκδικεί η Ελλάδα (και η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά) στον διεθνή θεσμό των PATWA International Awards, που θεωρούνται τα Όσκαρ του Τουρισμού.



Στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία οι έξι που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Κοινοβουλευτική πλειοψηφία 151 εδρών έχει και πάλι η κυβέρνηση αφού οι έξι βουλευτές, που παρείχαν ψήφο εμπιστοσύνης, στην πρόσφατη διαδικασία που κίνησε με πρωτοβουλία του ο πρωθυπουργός μετά την αποχώρηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων απ’ αυτήν, δήλωσαν με επιστολή τους στον πρόεδρο της Βουλής ότι προσχωρούν στην κυβερνητική πλειοψηφία χωρίς να εντάσσονται στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.



Οι Βρακοφόροι Κρήτης έψαλαν τα κάλαντα στην Έλενα Κουντουρά

Tην ομάδα Βρακοφόρων Κρήτης, υποδέχτηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο της, η Υπουργός Πολιτισμού, Έλενα Κουντουρά, προκειμένου να της ψάλουν τα κρητικά κάλαντα.

Αφού ευχήθηκε υγεία σε όλο τον κόσμο, η Υπουργός, στάθηκε στην πορεία του ελληνικού τουρισμού, που ειδικά το 2015 και το 2016, κινήθηκαν σε επίπεδα ρεκόρ.



Ρώσοι, Γερμανοί και Άγγλοι ψηφίζουν Ελλάδα για το καλοκαίρι

Πολύ αυξημένη είναι μέχρι αυτή τη στιγμή η ζήτηση για αφίξεις το καλοκαίρι στην Ελλάδα τουριστών από τη Ρωσία, τη Γερμανία και την Αγγλία, είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, υπογραμμίζοντας ότι και για το 2016 υπάρχει θετικό πρόσημο στον ελληνικό τουρισμό.



Ετσι τρώει τα λεφτά του Ελληνα πολίτη η Ελενα Κουντουρά! (Φωτό)

Ετσι τρώει τα λεφτά του Ελληνα πολίτη η Ελενα Κουντουρά!

Εκτός από το να κάνει τα γλυκά μάτια στον Τσίπρα την ώρα που εκείνος βρίσκεται σε συνέντευξη τύπου με τον Νταβούτογλου στη Σμύρνη (έφριξαν όσοι ηταν εκεί), της πληρώνουμε χιλιάδες ευρώ σε ξενοδοχεία εμείς οι Έλληνες της κρίσης!

Να σταματήσει τις βόλτες επιτέλους!