Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2023 -

Το τηλεφώνημα Γεραπετρίτη σε Ανδρουλάκη που δεν απαντήθηκε – Τι λέει το ΠΑΣΟΚΑπάντηση στις διαρροές που φέρονται να έγιναν από την κυβέρνηση ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν ανταποκρίθηκε σε τηλεφώνημα του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη σχετικά με τις παρακολουθήσεις που είχαν στόχο τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, έδωσε η Χαριλάου Τρικούπη.

Το ΠΑΣΟΚ – αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη – από την πρώτη στιγμή λειτούργησε απόλυτα θεσμικά και με σεβασμό στη Δικαιοσύνη. Ο κ. Γεραπετρίτης και ο κ. Κοντολέων βρέθηκαν ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και δεν είπαν την αλήθεια.

Νωρίτερα, είχαν γίνει γνωστές πληροφορίες ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον κ. Ανδρουλάκη, αλλά δεν ανταποκρίθηκε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κυβέρνηση δια του υπουργού Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη επιχείρησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, χωρίς ο κ. Ανδρουλάκης να απαντήσει.

Οι ίδιες πηγές, αναφερόμενες στα περί εκλογών, επαναβεβαιώνουν ότι θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, όπως έχει πει ο πρωθυπουργός.