Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Δύο νεκροί



Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε τουρίστες στην Αίγυπτο - Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες

Δύο Ουκρανοί τουρίστες σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τουρίστες τραυματίστηκαν σήμερα σε επίθεση ενός άνδρα με μαχαίρι που σημειώθηκε στο παραθαλάσσιο θέρετρο Χουργκάντα στην Αίγυπτο, αν και το κίνητρο της επίθεσης ερευνάται ακόμη, ανέφεραν το υπουργείο Εσωτερικών και πηγές των δυνάμεων ασφαλείας.

 



Αεροπορική τραγωδία στις ΗΠΑ: Συνετρίβη φορτηγό αεροσκάφος - Δύο νεκροί

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Δυτική Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά τη συντριβή του φορτηγού αεροσκάφους στο οποίο επέβαιναν.

Το αεροσκάφος συνετρίβη στον διάδρομο του αεροδρομίου και παρασύρθηκε στην πλαγιά ενός μικρού γκρεμού, ο οποίος περιβάλλει τις εγκαταστάσεις.



Δύο νεκροί από επίθεση με μαχαίρι στη Βρετανία

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν έπειτα από μια επίθεση με μαχαίρι εξαιτίας μιας ενδοοικογενειακής διαμάχης στην πόλη Γουλβερχάμπτον της κεντρικής Αγγλίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.



ΗΠΑ: Δύο νεκροί και ένας τραυματίας από πτώση αεροπλάνου στο Λονγκ Άιλαντ

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους μετά από πτώση αεροπλάνου κοντά στο αεροδρόμιο του Λονγκ Άιλαντ της περιοχής Σάφολκ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος χρησίμευε ως εκπαιδευτικό σε χωριό της περιοχής. Ήταν κατασκευασμένο το 1948 και αποτελούσε ένα ζωνταντό κειμήλιο της εποχής εκείνης.



Κατέρρευσε κτίριο στην Κωνσταντινούπολη - Δύο νεκροί - ΒΙΝΤΕΟ

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε σήμερα ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο σε μια πυκνοκατοικημένη συνοικία της Κωνσταντινούπολης, με τον δήμαρχο να προειδοποιεί για την «παρακμή» της πλειονότητας των κτιρίων που οικοδομήθηκαν πριν από το 2000, μετέδωσαν τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.



Τραγωδία σε ελαιοτριβείο στον Βόλο: Δύο νεκροί από αναθυμιάσεις

Τραγωδία χθες το βράδυ στον Πτελεό του Αλμυρού, όπου δύο ανθρωποι έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις, ενώ άλλοι τρεις νοσηλεύονται σε νοσοκομείο του Βόλου.