Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

δρόμοi



Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Brexit στους δρόμους του Λονδίνου

Χιλιάδες υποστηρικτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης συγκεντρώθηκαν σήμερα στο κέντρο του Λονδίνου για να ζητήσουν από τη βρετανική κυβέρνηση να πραγματοποιήσει μια τελική ψηφοφορία για τους όρους του Brexit.



Ποιο νησί αποφάσισε να δώσει το όνομα των τριών χειριστών του μοιραίου ελικοπτέρου σε δρόμους του;

Τιμή τους ήρωες του Πολεμικού Ναυτικού από τον Δήμο Κεφαλονιάς. Ο Δήμος αποφάσισε να δώσει τα ονόματά τους σε τρεις δρόμους του νησιού σε τρεις διαφορετικές περιοχές για να τιμήσει τους ήρωες του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους σε ώρα καθήκοντος τα ξημερώματα της 11ης Φεβρουαρίου όταν το ελικόπτερο «ΑΒ-212» στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στην Κίναρο.



Λαφαζάνης σε Τόσκα: Ανοίξτε τους δρόμους για τους αγρότες

Να ανοίξουν οι δρόμοι για την προσέλευση των αγροτών στην Αθήνα, ζήτησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας.



Η Γεννηματά καλεί τους αγρότες να ανοίξουν τους δρόμους

Να ανοίξουν τους δρόμους, διασφαλίζοντας την ομαλή οικονομική κοινωνική ζωή της χώρας, κάλεσε τους αγρότες από το βήμα της Βουλής, η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.



Σαρώνει την Ελλάδα η κακοκαιρία: Πλημμυρισμένα σπίτια - Σοβαρά προβλήματα στους δρόμους

Ο κακός μας ο καιρός είναι εδώ και... κυριολεκτικά, αφού το κύμα κακοκαιρίας που είχε προβλέπει με έκτακτο δελτίο της η ΕΜΥ συνεχίζει να "χτυπά" πολλές περιοχές της χώρας. Ειδικά στη δυτική Ελλάδα, οι ισχυρές βροχοπτώσεις συνεχίζονται για δεύτερη μέρα και προκαλούν σημαντικά προβλήματα.