Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

δωρεάν μετακίνηση



Η πρώτη χώρα στον κόσμο όπου οι μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα είναι δωρεάν

Από το ερχόμενο καλοκαίρι θα ισχύουν δωρεάν μετακινήσεις στα τρένα, τα τραμ και τα λεωφορεία στο Λουξεμβούργο, σύμφωνα με τα σχέδια της κυβέρνησης συνασπισμού του Ξαβιέ Μπετέλ, ο οποίος ορκίστηκε για δεύτερη θητεία στην πρωθυπουργία χθες Τετάρτη, αναφέρει δημοσίευμα της Guardian.



Δωρεάν μετακίνηση των ένστολων με τα ΜΜΜ ανακοίνωσε η Γεροβασίλη

H υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, ανακοίνωσε τη  δωρεάν μετακίνηση όλων των ένστολων, Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, (Μετρό, λεωφορεία κ.λ.π.) στους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο της.



Κρήτη: Δωρεάν μετακίνηση φοιτητών με τα υπεραστικά και αστικά ΚΤΕΛ

Δωρεάν μετακίνηση από την Περιφέρεια Κρήτης.

Τις συμβάσεις για τη δωρεάν μετακίνηση 162 δικαιούχων φοιτητών στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα με τα υπεραστικά και αστικά ΚΤΕΛ του νησιού μέσω κάρτας απεριορίστων διαδρομών υπέγραψε σήμερα ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.



Δωρεάν μετακίνηση με λεωφορεία του ΟΑΣΘ για την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο

Πληθώρα δράσεων πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη κατά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, που ολοκληρώνεται σήμερα.



Ποιοι δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση με τα ΜΜΜ - Η υπουργική απόφαση

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη, για την αύξηση στο ενιαίο εισιτήριο των ΜΜΜ αλλά και τις νέες τιμές για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών, το δικαίωμα μετακίνησης με πλήρη απαλλαγή από την καταβολή κομίστρου