Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Δωρεάν εξετάσεις



Δωρεάν εξετάσεις στις φτωχές γειτονιές του Πειραιά από τους «Γιατρούς του Κόσμου»

Θα βοηθήσουν οικογένειες με μεγάλη ανάγκη.



Δωρεάν εξετάσεις για ασθενείς με κνίδωση στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κνίδωσης, την 1η Οκτωβρίου, οι γιατροί της Β´ Πανεπιστημιακής Δερματολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, ενημερώνουν και εξετάζουν δωρεάν ασθενείς οι οποίοι πάσχουν από κνίδωση.



Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τους πληγέντες από το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις ανακοίνωσε το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές.



Δωρεάν εξετάσεις για τον Καρκίνο του Δέρματος και το Μελάνωμα

Στον αγροτικό πληθυσμό εστιάζει η φετινή εκστρατεία ενημέρωσης για πρόληψη-έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Δέρματος και του Μελανώματος, που θα πραγματοποιήσει ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ, σε έξι πόλεις (5 Δήμους) της Ελλάδας, κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.



Δωρέαν εξετάσεις για καρκίνο του δέρματος με αφορμή την αυριανή Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος

Δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του δέρματος, ο οποίος είναι ο συχνότερος καρκίνος στον άνθρωπο, θα πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, το διάστημα 9-13 Μαΐου, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος (5 Μαΐου).



Υπουργείο Υγείας: Δωρεάν εξετάσεις για τη γρίπη

Κατόπιν ολιγοήμερου προβλήματος, σχετικού με τη δωρεάν διενέργεια εξετάσεων για την ανίχνευση ιών γρίπης, σε δείγματα ασθενών ΜΕΘ, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ενημερώνει με ανακοίνωσή της, ότι από σήμερα το ΚΕΕΛΠΝΟ χρηματοδοτεί εκ νέου τα τρία κέντρα, στα οποία διενεργούνται, πανελλαδικά, τέτοιου είδους εξετάσεις.