Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

δομές



Η Νέα Δημοκρατία ανανεώνεται σε πρόσωπα και δομές

Στο πλαίσιο της οργανωτικής αναδιάρθρωσης της Νέας Δημοκρατίας, που ξεκίνησε μετά τις εκλογές, με απόφαση του προέδρου του κόμματος και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, συστήνονται τρεις νέες γραμματείες και ορίζονται ως επικεφαλής τους οι παρακάτω:



Συμφώνησαν Κεραμέως – Πατούλης για τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση

Η καθολική εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης ανάμεσα στη Νίκη Κεραμέως και τον Γιώργο Πατούλη.



Δήμαρχοι 5 νησιών: Δεν θα δεχθούμε δημιουργία νέων δομών για μετανάστες

Κοινή δήλωση με αφορμή την ανακοίνωση της επ' αόριστον διατήρησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ



ΕΤΑ: Ανακοίνωσε με επιστολή ότι "διέλυσε όλες τις δομές της"

Η βασκική αυτονομιστική οργάνωση ΕΤΑ εξέδωσε επιστολή στην οποία ανακοίνωσε ότι «διέλυσε όλες τις δομές της», μετά από δεκαετίες φονικών επιθέσεων.

Η εν λόγω  επιστολή χρονολογείται από τις 16 Απριλίου αλλά δημοσιεύτηκε σήμερα στη διαδικτυακή ισπανική εφημερίδα eldiario.es.



Ξανθός: Δημόσιες και με ελεύθερη δωρεάν πρόσβαση οι νέες δομές Υγείας

«Οι νέες δομές Υγείας θα είναι δημόσιες με ελεύθερη δωρεάν πρόσβαση», δεσμεύθηκε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός μιλώντας σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ 5ης Δ.Κ. Αθήνας, με θέμα «Τι πετύχαμε, τι αλλάζουμε στην Υγεία» στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας.



Νέες ανοικτές δομές φιλοξενίας στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής

Στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής υπάγονται 33 Ανοικτές Δομές Φιλοξενίας μεταναστών στην Βόρειο Ελλάδα και την Ήπειρο. Το προηγούμενο διάστημα και κατά τη χρονική περίοδο Σεπτέμβριος 2016-Φεβρουάριος 2017 έγιναν οι απαραίτητες εργασίες για την αναβάθμιση των δομών.