Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

διοικητικό συμβούλιο



Πότε θα γίνει η αγωνιστική που αναβλήθηκε και τι αλλάζει στο πρόγραμμα της Super League

Την απόφαση να πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου η αναβληθείσα 15η αγωνιστική της Super League έλαβε η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος, στο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Αυτό σημαίνει ότι μετακινούνται όλες οι υπόλοιπες αγωνιστικές κατά μια εβδομάδα.



Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ

Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ. Ανασυγκροτήθηκε το ΔΣ, μετά την αποχώρηση του Αντώνη Λεούση. Ποιος ανέλαβε επισήμως καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου.



Παραιτήθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της «Αυγής»

Την παραίτησή του υπέβαλε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της εφημερίδας Αυγή, μετά την παραίτηση του αντιπροέδρου Νίκου Τσαγκρή.

Οι παραιτήσεις υποβλήθηκαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, ως προς το πρόβλημα χρηματοδότησης της εφημερίδας.

Η επιστολή παραίτησης του Ν. Τσαγκρή έχει ως εξής:

Αγαπητοί σύντροφοι -ες,



Ο Χάρρυ Κλυνν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ

Ο Χάρρυ Κλυνν, κατά κόσμον Βασίλης Τριανταφυλλίδης θα είναι το πέμπτο και τελευταίο μέλος του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ.

Πρόκειται για τον ηθοποιό που έγινε γνωστός από χαρακτήρες όπως ο Τραμπάκουλας και τα τελευταία χρόνια επιδίδεται σε σχολιασμό της επικαιρότητας από το προσωπικό του blog.



Συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του Αστέρα Βουλιαγμένης ζήτησαν οι εργαζόμενοι

Συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του Αστέρα Βουλιαγμένης, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για όλες τις εξελίξεις που συνδέονται με την συμφωνία πώλησης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Αστέρας Βουλιαγμένης, ανάμεσα στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και στην αραβοτουρκική κοινοπραξία Jermyn, που αναδείχτηκε ο νέος ιδιοκτήτης ύστερα από σχετικό



Εργαζόμενοι διέκοψαν το διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΠ

Την έντονη ανησυχία των εργαζομένων του ΟΛΠ προκαλεί το νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται στο λιμάνι του Πειραιά με την επικείμενη είσοδο της Cosco, μετά και την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας με το ΤΑΙΠΕΔ, για την αγορά του 67% των μετοχών του ΟΛΠ.