Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

δημοσιογράφου



Ισόβια στον Δανό εφευρέτη για την δολοφονία της δημοσιογράφου

Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης καταδικάστηκε ο Δανός εφευρέτης Πίτερ Μάντσεν για τη δολοφονία της δημοσιογράφου Κιμ Βαλ.

Η τεμαχισμένη σορός της δημοσιογράφου εντοπίστηκε πέρσι την 21η Αυγούστου, 11 ημέρες αφότου βρέθηκε στο υποβρύχιό του για να του πάρει συνέντευξη.



Ρωσία: Μυστηριώδης θάνατος δημοσιογράφου μετά από πτώση - Τι ερευνούν οι εισαγγελείς

Οι ανακριτές ξεκίνησαν τις έρευνες για τον θάνατο του ρώσου δημοσιογράφου Μαξίμ Μποροντίν, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο έπειτα από την πτώση του από το παράθυρο του πέμπτου ορόφου του διαμερίσματός του στο Εκατερίνεμπουργκ.



Το προφίλ του πρέσβη απο τα μάτια ενός δημοσιογράφου!

Σύμφωνα με την μαρτυρία του Χίλτεγκάρντ Έινζτελ, δημοσιογράφου ετών 67, «ο Αμοιρίδης ήταν καλός φίλος και δημοφιλής στα δείπνα και τα πάρτυ του Ρίο».

«Ήταν πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος» δήλωσε, «ένας πολίτης του κόσμου, διαλλακτικός και ενημερωμένος». «Μιλώντας μαζί του σε έκανε να θέλεις να επισκεφθείς την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά. 



Σύλληψη γνωστού δημοσιογράφου στην Ειδομένη γιατί τράβηξε video από τον καταυλισμό

Συνελήφθη πριν λίγη ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανταποκριτής της Bild στην Ειδομένη Paul Ronzheimer, o oποίος κατάφερε να παραμείνει στον καταυλισμό παρά το μπλόκο στους δημοσιογράφους.



Αυτοκτόνησε ο Αφροαμερικανός δράστης της δολοφονίας της δημοσιογράφου και του ρεπόρτερ - Ήταν δυσαρεστημένος μαζί της

Αυτοκτόνησε, λίγες ώρες μετά το διπλό φονικό, ο δολοφόνος της δημοσιογράφου Άλισον Πάρκερ και του κάμεραμαν Άνταμ Γουάρντ στην Βιρτζίνια. Όλες οι δυνάμεις της αστυνομίας καταδίωκαν τον 41χρονο Βέστερ Λι Φλάναγκαν, που περιγράφεται ως «δυσαρεστημένος», πρώην εργαζόμενος του καναλιού.