Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

δημοσιογραφία



Ο Μπόρις Τζόνσον επιστρέφει στη δημοσιογραφία- Που θα αρθρογραφεί

Ο Μπορίς Τζόνσον φαίνεται να εγκαταλείπει οριστικά την πολιτική και το όνειρο μιας μεγάλης και σπουδαίας πολιτικής καριέρας ..
Αφού το προηγούμενο έτος στο απόηχο του Partygate παραιτήθηκε από πρωθυπουργός και από βουλευτής φέτος, επιστρέφει και πάλι στην παλιά καλή ζωή του. Ο Μπορίς Τζόνσον θα εργαστεί ξανά ως δημοσιογράφος..



Δούρου: Η δημοσιογραφία είναι πολύτιμη και έχουμε ευθύνη να την προστατέψουμε

«Η δημοσιογραφία είναι πολύτιμη και έχουμε ευθύνη να την προστατέψουμε», αναφέρει στο μήνυμά της η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Τερματισμό της Ατιμωρησίας για εγκλήματα κατά των δημοσιογράφων.



Ο δημοσιογράφος του Watergate βάζει στο στόχαστρο τον Τραμπ

Χάνει τη γη κάτω από ταπόδια του ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, με αυτά που αποκαλύπτει  στο βιβλίο του ο Μπομπ Γούντγουορντ, ο δημοσιογράφος που έφερε στην επιφάνεια το σκάνδαλο Watergate , που ανάγκασε τον Ρίτσαρντ Νίξον να παραιτηθεί από την προεδρία των ΗΠΑ το 1974.



Δείτε πως ήταν η Πόπη Τσαπανίδου στα 16 της

Βουτιά στο παρελθόν έκανε η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου η οποία πόσταρε στο λογαριασμό της στο Instagram δυο φωτογραφίες από την αρχή της καριέρας της.

Στην πρώτη φωτογραφία είναι 16 ετών. Τότε που κάλυπτε για τον Ελληνικό Βορρά ένα παγκόσμιο συνέδριο δημοσιογραφίας στο Μακεδονία Παλλάς.



Επίθεση σε δημοσιογράφο για τα ρεπορτάζ της!Με ύβρεις και εκβιασμούς χτυπούν την ελεύθερη δημοσιογραφία...

Επίθεση στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη για τα όσα αποκαλύπτει με το ρεπορτάζ της στη Μόρια της  Μυτιλήνης για το μεταναστευτικό, επιχειρούν άγνωστοι που κρύβονται πίσω από ψεύτικα ονόματα στο διαδίκτυο. Οι ίδιοι όμως φαίνεται ότι απειλούν ακόμη και ντόπιους παράγοντες και κατοίκους που εκφράζουν άποψη για τα όσα συμβαίνουν στο  νησί τους . 


Ανατριχιαστική αποκάλυψη του Γιώργου Αυτιά: Έβγαλαν τα πιστόλια και μας είπαν...

Ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Αποκαλυπτικά” και τον Γιώργο Μπέζα, όπου αποκάλυψε για πρώτη φορά πως σε ρεπορτάζ τον έχουν απειλήσει με μαχαίρι και πιστόλι.