Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

δήμος Θεσσαλονίκης



Βραβεύτηκε ο φοιτητής Αγγ.Τσιαμούρας που βοήθησε στον απεγκλωβισμό επιβατών στα Τέμπη

Τον Άγγελο Τσιαμούρα, τον φοιτητή που τις κρίσιμες ώρες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη βοήθησε στον απεγκλωβισμό επιβατών σώζοντάς τους τη ζωή, βράβευσε σήμερα ο Δήμος Θεσσαλονίκης.



Εκατό φαναράκια «για τις ψυχές που χάθηκαν…» στη Μικρασιατική Καταστροφή

Με τον αριθμό 100 να σχηματίζεται από ισάριθμα φαναράκια μπροστά στο εμβληματικό μνημείο της πόλης, τον Λευκό Πύργο, τίμησε η Θεσσαλονίκη τη θλιβερή επέτειο της Μικρασιατικής Καταστροφής.



Απίστευτο και όμως... ελληνικό: Εστειλαν κλήση για παράνομη στάθμευση σε 12χρονο μαθητή!

Ο δήμος Θεσσαλονίκης έστειλε την βεβαίωση του προστίμου στον 12χρονο από τον Βόλο, με την οποία του ζητά να πληρώσει κλήση για παράνομη στάθμευση, που υποτίθεται ότι έκανε πριν πέντε χρόνια! 



O Tσίπρας ανακοίνωσε την Κατερίνα Νοτοπούλου για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Kατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε αυτό που λίγο πολύ όλοι γνωρίζαμε. Ότι δηλαδή ηΚατερίνα Νοτοπούλου θα διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.



Κατάληψη στο αμαξοστάσιο του δήμου Θεσσαλονίκης από εργαζόμενους στην καθαριότητα

Χειρότερη γίνεται μέρα με τη μέρα η κατάσταση με τα σκουπίδια στη Θεσσαλονίκη. Από την περασμένη Δευτέρα συμβασιούχοι που εργάζονται στο τομέα της Καθαριότητας βρίσκονται σε κινητοποιήσεις ενώ σήμερα, Τετάρτη, προχώρησαν και σε κατάληψη του αμαξοστασίου του δήμου Θεσσαλονίκης και του ΣΜΑ.

 



Επέκταση προγράμματος σίτισης μαθητών σε 8 δήμους της Θεσσαλονίκης

Επεκτείνεται το πρόγραμμα σίτισης μαθητών δημοτικών σχολείων σε οκτώ δήμους της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τους Δήμους: Αμπελοκήπων, Μενεμένης, Βόλβης, Δέλτα, Κορδελιού- Εύοσμου, Νεάπολης-Συκεών, Παύλου Μελά, Λαγκαδά και Χαλκηδόνας.