Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Δικαστική απόφαση



«Παγώνουν» τα περιουσιακά στοιχεία της Folli Follie και της διοίκησής της με δικαστική απόφαση

Προσωρινή διαταγή με την οποία επιβάλλεται «πάγωμα» κάθε μεταβολής στα περιουσιακά στοιχεία τόσο της Folli Follie όσο και των πέντε μελών του διοικητικού της συμβουλίου επέβαλε με σημερινή του απόφαση το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.



Αψηφά τη δικαστική απόφαση και συνεδριάζει η Βουλή της Καταλονίας

Τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το κοινοβούλιο της Καταλονίας, αγνοώντας την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Ισπανίας που τοποθετήθηκε αρνητικά στη συνεδρίαση αυτή.



Σάλος στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων: Έχασαν την περιουσία τους μετά από διαπλεκόμενες διαδικασίες-Αποκλειστικό

Αποκλειστικό

Με δικαστική απόφαση Ισραηλινές εταιρείες παίρνουν γη του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων. Για ολική καταστροφή κάνουν λόγο οι Πατριαρχικοί. Προβλήματα στις διπλωματικές σχέσεις Ελλάδας αραβικών χωρών και Ισραήλ



ΔΟΛ: "Οξυγόνο" για Νέα και Βήμα με δικαστική απόφαση

"Σε ειδική εκκαθάριση εν λειτουργία" τίθεται με δικαστική απόφαση ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη (ΔΟΛ). Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η συνέχιση των ιστορικών εφημερίδων "ΤΑ ΝΕΑ" και "ΤΟ ΒΗΜΑ".



Δικαστικό «φρένο» για το «μαύρο» στο Mega - Αναστέλλεται η στάση εργασίας στα κανάλια

Η Digea δεν μπορεί να ρίξει «μαύρο» στο σήμα του Mega έως ότου αποφανθεί το δικαστήριο επί του αιτήματος προσωρινής διαταγής που κατέθεσαν εργαζόμενοι και σωματεία. 



Τη Δευτέρα η κρίσιμη δικαστική απόφαση για τον ΔΟΛ

Τη Δευτέρα αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου που αφορά την νέα προσφυγή των εργαζομένων του ΔΟΛ οι οποίοι ζητούν την ανάκληση της πρόσφατης προσωρινής διαταγής που δεν έκανε δεκτό το αίτημα τους να «ξεμπλοκάρει» συγκεκριμένος τραπεζικός λογαριασμός ώστε να καταστεί εφικτή η κυκλοφορία των εφημερίδων του Οργανισμού.