Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

δίκαιη



Συνάντηση Τσίπρα – Μογκερίνι – ''Αναζητούμε δίκαιη λύση για το Κυπριακό''

«Λεπτό προς λεπτό το νησί επιστρέφει στην κανονικότητα», τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναφορικά με τον σεισμό στην Κω, υποδεχόμενος την ύπατη εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας Φεντερίκα Μογκερίνι. Επίσης, ο πρωθυπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των δύο θυμάτων.



Γεροβασίλη: Στόχος η δίκαιη ανάπτυξη με ισότιμη συμμετοχή των απομακρυσμένων περιοχών

"Η παραγωγική, κοινωνική και πολιτιστική ανασυγκρότηση, αποτελεί εθνική ανάγκη", επισήμανε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, κατά τον χαιρετισμό της, στο 8ο συνέδριο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Μετσόβιου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας με θέμα, "η ολοκληρωμένη ανάπτυξη των ορεινών όγκων και των γεωγραφικά απομονωμένων περιοχών", οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν το



Το σχέδιο της «δίκαιης ανάπτυξης» θα παρουσιάσει στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός

Με κεντρικό σύνθημα «δίκαιη ανάπτυξη» θα εμφανιστεί στις 10 Σεπτεμβρίου στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης ο Αλέξης Τσίπρας, συνδυάζοντας το πακέτο των κυβερνητικών υποσχέσεων με νέα επίθεση στην αντιπολίτευση και καταγγελίες ότι υπηρετεί «οργανωμένα συμφέροντα».



Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναλύει τη... "δίκαιη ανάπτυξη"

Για τρεις τομείς που προσδιορίζουν τον όρο της «δίκαιης ανάπτυξης» κάνει λόγο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σε συνέντευξή του στην Αυγή της Κυριακής.

Αυτοί είναι:

α) η δίκαιη (ανα)διανομή της αξίας που προκύπτει από την παραγωγή, όπως συλλογικές συμβάσεις, ρύθμιση της εργασίας και νέες μορφές συνεργατικής/συνεταιριστικής επιχειρηματικότητας.



Νέος αρχηγός ΕΛ.ΑΣ.: Μία αστυνομία δίκαιη, δημοκρατική, αποτελεσματική

«Θέλουμε μία αστυνομία βιοκεντρική, χωρίς ρατσισμούς και αποκλεισμούς, χωρίς ξενοφοβία, μια αστυνομία αλληλοαποδοχής με τον πολίτη, μια αστυνομία που βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και εμπνέει τον πολίτη» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής στο χαιρετισμό του κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων του Αρχηγού της Ελλη