Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Διευθύνων Σύμβουλος



Εθνική Τράπεζα: Ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος δεν αποφασίζουν το ύψος των αμοιβών τους

Κατηγορηματικά διαψεύδει η Εθνική Τράπεζα δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλός της έδωσαν αυξήσεις στους… εαυτούς τους.



Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Παραιτήθηκε και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού

Μια ημέρα μετά την αποχώρηση του καθηγητή Σταμάτη Κριμιζή από τον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό, και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Κωνσταντίνος Πιλαφτσής, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, υπέβαλε την παραίτησή του.

Ο κ. Πιλαφτσής είναι σμήναρχος εν αποστρατεία και μεταξύ άλλων συμμετείχε στη διαχείριση προγράμματος στρατιωτικών δορυφόρων Helios-2.



Eldorado Gold: Δεν απειλούμε κανέναν-Δεν στείλαμε τελεσίγραφο στην κυβέρνηση

Tα κολλήματα που υπάρχουν στην αδειοδότηση της επένδυσης της Eldorado Gold δεν είναι περιβαλλοντικά αλλά καθαρά τεχνικά,  τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Δημήτρης Δημητριάδης.



Δείτε ποια «δημόσια» εταιρεία αναζητά διευθύνοντα σύμβουλο με μισθό 180-270 χιλ. ευρώ

Την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου (CEO) έδωσε στη δημοσιότητα η εκτελεστική επιτροπή του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).



Η απάντηση της ΕΡΤ για την αποτυχία των Argo

Για τα αποτελέσματα στον διαγωνισμό της eurovision  μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης. Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων απάντησε: