Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου 2022 -

διατηρησηΚάντε τα λουλούδια σας να κρατάνε περισσότερο στο βάζο με αυτά το 7 κολπα!

Είναι πολύ ωραίο πράγμα να έχουμε το σπίτι μας γεμάτο λουλούδια, ειδικά τώρα που σιγά σιγά μπαίνει η Άνοιξη. Τα λουλούδια χαρίζουν ζωή και χρώμα σε έναν χώρο και μπορούν να διατηρηθούν πιο πολύ καιρό ακολουθώντας ένα από τα παρακάτω 8 τιπς.6 τρόποι για να διατηρήσετε νεανικό λαιμό

Αν θέλετε να δείχνετε νεότερη δεν αρκεί να περιποιείστε και να φροντίζετε μόνο την επιδερμίδα του προσώπου σας. Θα πρέπει να δείχνετε αντίστοιχη αγάπη και στον λαιμό σας. Μάθετε λοιπόν μερικά απλά μυστικά αντιγήρανσης για τον λαιμό και εφαρμόστε τα στην καθημερινότητα σας!

 

 

Έτσι θα κρατήσετε φρέσκες τις μπανάνες

Οι μπανάνες είναι ένα από τα αγαπημένα φρούτα για τον περισσότερο κόσμο, καθώς είναι εύκολες στην κατανάλωση και ταυτοχρόνως πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά. Όμως, πώς μπορούμε να τις διατηρήσετε φρέσκες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα;

Μην αποθηκεύετε τις μπανάνες σας σε μια δέσμη ή σε ένα μπολ με άλλα φρούτα.Διατηρήστε το λαιμό σας λεπτό και όμορφο

Πολλές γυναίκες αμελούν την περιποίηση του λαιμού. Και όμως ο λαιμός όχι μόνο προδίδει την ηλικία μας, αλλά αν τον περιποιηθείτε θα γίνει ένα από τα πιο ελκυστικά σας στοιχεία.

Απλά θα πρέπει να αλλάξετε την ρουτίνα ομορφιάς σας και να μην αμελείτε να τον φροντίζετε ενώ καλο θα είναι να ακολουθήσετε τις ακόλουθες συμβουλές ομορφιάς.

Κάντε απολέπιση κάθε βδομάδαΝεανικό δέρμα - 7 τροποι για τη διατήρησή του

Αν θέλετε λαμπερό και νεανικό δέρμα δεν αρκούν οι κρέμες για τις ρυτίδες, τα serum για τα μάτια και τα άλλα προϊόντα αντιγήρανσης. Όπως επισημαίνει η Αμερικανική Δερματολογική Εταιρεία (AAD), οι 40άρες και 50άρες που θέλουν ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα αντιγήρανσης, πρέπει να αρχίσουν υιοθετώντας ορισμένες βασικές, καλές συνήθειες.